Ιβάν Σβιτάιλο: Πατέρας για δεύτερη φορά και το επιβεβαιώνει στο TLIFE – Έγκυος η σύζυγός του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» σε λίγο καιρό, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και η Νίκη Κώτσου, θα δει την οικογένειά του να μεγαλώνει.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Σταυριάνας Γαρνάβου.

«Πράγματι περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας» μας είπε με ενθουσιασμό ο Ιβάν Σβιτάιλο και συνέχισε: «Μόνο χαρά νιώθω γι’ αυτό το γεγονός. Είμαστε στον τέταρτο μήνα της κύησης, περιμένουμε κοριτσάκι. Η κόρη μου είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γεννηθεί η αδερφή της. Πολύ χαρούμενη είναι και η μαμά που θα έχει δύο κορίτσια πλέον. Ακόμα πιο χαρούμενος όμως είμαι εγώ που το σπίτι θα γεμίσει με γυναίκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ιβάν Σβιτάϊλο – Σταυριάνα Γαρνάβου: Οκτώ χρόνια full in love

Η σχέση του Ιβάν Σβιτάιλο και της χορεύτριας Σταυριάνας Γαρνάβου μετρά από το 2015 ενώ τον Αύγουστο του 2019 πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στην Κέρκυρα. Λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Νεφέλη.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι σημαντικό το να είναι καλά το ζευγάρι και όλα έρχονται, όχι απλώς όπως τα θέλεις, αλλά παραπάνω από αυτό. Όταν στο μαιευτήριο σου λένε «αυτό είναι το παιδί σου», δεν είναι κάτι το οποίο περιμένεις, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι» είχε δηλώσει λίγες ημέρες μετά ο ηθοποιός. 

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 2021 το ζευγάρι επέστρεψε στην Κέρκυρα, ένα νησί που όπως όλα δείχνουν αγαπούν πολύ και οι δυο, και εκεί πραγματοποίησαν και τη βάφτιση της μικρής Νεφέλης. 

Σε πέντε μήνες, η οικογένεια του Ιβάν Σβιτάιλο θα μεγαλώσει και το ζευγάρι, όπως και η κόρη τους Νεφέλη, δε βλέπουν την ώρα να υποδεχτούν στο σπίτι τους το νέο μέλος.

Με το καλό!

Read More

And More