Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Έτοιμοι να γίνουν γονείς! | tlife.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αφού σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτου τους παιδάκι. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι έτοιμοι να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους αφού ήταν το μόνο πράγμα που έλειπε για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους.

Η Κατερίνα ήθελε να γίνει μανούλα και φαίνεται πως στο πρόσωπο του Παναγιώτη βρήκε τον ιδανικό άντρα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. «Από τη στιγμή που βρήκα αυτόν που ήθελα, γιατί όχι; Όταν νιώθεις σιγουριά με κάποιον είναι λογικό να επιδιώκεις και τη συνέχεια…», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Βέβαια, η γλυκιά ηθοποιός προτιμά να είναι πολύ διακριτική με αυτό το θέμα και παρόλο που είναι ήδη τριών μηνών δεν έχει μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της.

Η πρώτη ένδειξη ήταν η εμφάνισή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά όπου οι παρουσιαστές δεν άφησαν ασχολίαστη την αλλαγή της και την κοιλίτσα της! Λϊγες μόνο ημέρες χρειάστηκε για να επιβεβαιωθεί στη συνέχεια το χαρμόσυνο γεγονός. Το ζευγάρι ωστόσο συνεχίζει να κρατά διακριτική στάση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό τους όπου είδαμε την Κατερίνα να λάμπει από ευτυχία! Παρακολούθησαν, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος” στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα, το πρόγραμμα της Ακτής Πειραιώς!

Δες φωτογραφίες:
/

/

/

/

READ more