Κ. Σκορδάλης – Ν. Λοτσάρη: Νέα συνάντηση στη Γλυφάδα και η δήλωση της ηθοποιού για το χωρισμό τους!

Την ώρα που οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει κι έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Νίνας Λοτσάρη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την Κέρκυρα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την ηθοποιό στις 16/9 με τον Κωσταντίνο Σκορδάλη στο κέντρο της Γλυφάδας.

Λίγο νωρίτερα ο πατέρας των παιδιών της Νίνας Λοτσάρη, είχε μιλήσει στη “Μεσημεριανή Μελέτη” και απάντησε για τις φωτογραφίες των περιοδικών: “Δεν γνώριζα τίποτα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Πρώτο μου μέλημα είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου. Δεν θέλω προς το παρόν να κάνω κανένα σχόλιο για την προσωπική μου ζωή. Η συνεργασία μου με την κα. Λοτσάρη είναι συγκεκριμένη και έχει καθοριστεί από εμάς τους δύο. Προσεχώς θα δωθούν περισσότερες διευκρινήσεις σε ό,τι με αφορά.”

Τελικά η Νίνα Λοτσάρη δεν θα συμμετέχει στη νέα θεατρική παραγωγή του 36χρονου επιχειρηματία, οι δυό τους όμως θα συνεργαστούν σε μία παράσταση στο εξωτερικό, όπου η ίδια θα εμφανίζεται μαζί με συγκρότημα που παίζει βιολιά.

H ηθοποιός με επιστολή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απαντά για το πως αντιμετωπίζει και πως θα ήθελε να αντιμετωπίσουν και οι άλλοι την προσωπική της αυτή ιστορία: “Με τον σύζυγο μου είμαστε σε διάσταση και ο καθένας κάνει μια καινούρια ζωή“, τόνισε η Νίνα.

Το μυστήριο πάντως, για το τι πραγματικά συμβαίνει με το ζευγάρι όλο και πυκνώνει… Στην αρχή κάθισαν μαζί με παρέα σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας ενώ στη συνέχεια έφυγαν οι δυο τους.

Oi δυο τους ήταν πολύ ήρεμοι μεταξύ τους και μάλιστα ο Κωνσταντίνος σε αυτή τη φωτογραφία πιάνει τη Νίνα από τη μέση.

Read More

And More