Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπαιζα μαζί του στη σκηνή και με έβριζε ψιθυριστά» – Αποκλειστικό απόσπασμα από το DOT

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι καλεσμένη της εκπομπής DOT αύριο Κυριακή 10 Απριλίου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ένα φοβερό περιστατικό που βίωσε στο θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στην Ζέτα Δούκα.

«Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες. 

Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα».

Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δες το αποκλειστικό απόσπασμα από το DOT που σου εξασφάλισε το TLIFE:

 

Read More

And More