Αποκλειστικό!

Κατερίνα Στικούδη: Ο Βαγγέλης Σερίφης μέσα στον τοκετό! Όλες οι λεπτομέρειες από τον μαιευτήρα της

Όπως σου αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο, το πρωί της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου και λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτός είναι ο δεύτερος γιος για το ζευγάρι, το οποίο έχει ήδη ένα αγοράκι, τον 2μισι ετών, Βύρωνα.

Ο μαιευτήρας της Κατερίνας Στικούδη, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη δεύτερη γέννα της τραγουδίστριας.

«Το μωρό γεννήθηκε 3,700 γραμμάρια, είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Είχε μια ομαλή εξέλιξη στον τοκετό, γέννησε σύντομα με φυσιολογικό τοκετό από την ώρα που μπήκε στο μαιευτήριο, μέσα σε 2μισι ώρες. Χωρίς κανένα πρόβλημα ή επιπλοκή» αποκάλυψε αρχικά ο κ. Φρουδαράκης.

«Ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης ήταν όλη την ώρα μαζί της, κατά τη διάρκεια του τοκετού. Οι δυο τους είναι πάρα πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι, αυτές είναι στιγμές του ζευγαριού, πιο προσωπικές» ανέφερε ο μαιευτήρας της τραγουδίστριας στο TLIFE.

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ιδιαίτερα ενεργή επαγγελματικά, αφού μέχρι και πριν λίγο καιρό πραγματοποιούσε κανονικά live εμφανίσεις.

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009 ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στη Θεσπρωτία.

Read More

And More