Κάτια Ζυγούλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση λίγο πριν βρεθεί στο πλευρό του Σάκη για το Grand Finale!

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Κάτια Ζυγούλη. Λίγες μόλις ώρες πριν απολαύσει τον Σάκη Ρουβά στο Tae Kwon Do και το Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αποκάλυψε ότι η σύντροφός του θα είναι στην συναυλία, με την οποία θα ολοκληρωθεί η πιο επιτυχημένη περιοδεία της καριέρας του, όπως έκανε και στην πρεμιέρα του tour.

Κάτια Ζυγούλη: Πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της, Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια στηρίζει πάντα τον αγαπημένο της. Το ίδιο βέβαια κάνει και ο Σάκης για εκείνη. Μάλιστα, είναι αυτός που την προτρέπει να κάνει νέα πράγματα στα επαγγελματικά της τώρα που πια τα τρία τους παιδιά έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Εκείνη, ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με διάφορα project παρόλο που είχε βάλει ως προτεραιότητα την οικογένειά της. Φαίνεται όμως πως έφτασε η ώρα που θα κάνει δυναμική επιστροφή! Εϊναι προφανώς ότι βρίσκεται στην πιο ώριμη και όμορφη φάση της ζωής της.Έχοντας την αγάπη του Σάκη, που της έκανε για πολλοστή φορά πρόταση γάμου, αλλά και των παιδιών τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Με σικ εμφάνιση που κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια αλλά και τα βλέμματα όσων έκαναν τα ψώνια τους ή απλά την βόλτα τους στα καταστήματα.

Μαζί της ήταν ο συνεργάτης της Αχιλλέας Χαρίτος ο οποίος πρόσφατα την είχε μεταμορφώσει εμπνευσμένος από διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz. Δες εδώ!

Η Κάτια, μοντέλο με πολλά χιλιόμετρα στις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες, ξέρει να αναδείξει κάθε project και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε η ιδιαίτερη ομορφιά της είναι αναμφισβήτητη. Ακόμα και φορώντας ένα απλό κόκκινο κραγιόν είναι εντυπωσιακή!

Φυσικά, η Κάτια έχει και το δικό της φανατικό κοινό και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από την ανταπόκριση που βρίσκει στα social media. Μπορεί ο Σάκης να άργησε να την μυήσει στην αγαπημένη του συνήθεια αλλά η γλυκιά μανούλα φροντίζει να βαδίσει επάξια στα χνάρια του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πολλά ήταν τα κοριτσάκια που έσπευσααν να της ζητήσουν αυτόγραφο, να φωτογραφηθούν μαζί της ή απλά να της μιλήσουν.

Read More

And More