Κι ,όμως, το “Survivor” συναντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο… Ένα όνομα, μία μεγάλη ιστορία… Μία ιστορία η οποία στο πέρασμα των χρόνων θα γιγαντώνεται όλο και περισσότερο, μιας κι αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα χαρισματικό αθλητή, για έναν χαρισματικό μπασκετμπολίστα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτό το φαινόμενο της καλαθοσφαίρισης έρχεται στο “Survivor”! Ναι, αλήθεια σου λέω λατρεμένη, δεν σου κάνω πλάκα… Γιάννης Αντετοκούνμπο και “Survivor” ενώνουν τους δρόμους τους, μιας και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού και του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να μας κάνουν μία μεγάλη έκπληξη.

Μία έκπληξη που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί…

Για το μεγαλύτερο έπαθλο ,λοιπόν, που έχει δοθεί φέτος στο “Survivor” θα παίξουν απόψε Διάσημοι και Μαχητές. Το έπαθλο του σημερινού παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και  στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντούν τους Σέλτικς.

Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνα θα πετάξει και θα βρεθεί στο γήπεδο των Μιλγουόκι, όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκεμπολίστα.

Αμέσως μετά στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες θα μάθουν από τον Σάκη Τανιμανίδη ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και δεν θα τα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης.

Ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους Μιλγουόκι Μπάκς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης;

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα έρχονται απόψε με φόρα από τον ‘Αγιο Δομίνικο στους δέκτες μας!

 

Read More

And More