Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Επέστρεψαν στην παραλία της Κρήτης όπου παντρεύτηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν πρόσφατα, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης! Το ερωτευμένο ζευγάρι, επέστρεψε στην Κρήτη, εκεί όπου στις 9 Ιουλίου 2022 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η γνωστή performer με αφορμή την επέτειό τους, έκανε σχετική ανάρτηση εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της για τον σύζυγό της. 

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κόνι Μεταξά στην ανάρτηση για τον Μάριο Καπότση.

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι βουτιές στην Κρήτη

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές στην Κρήτη, ενώ επισκέφτηκε τα Φαλάσαρνα την παραλία, όπου ένα χρόνο πριν έγινε ο γάμος τους. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης απόλαυσαν στιγμές δροσιάς μέσα στην παραλία με το TLIFE να εξασφαλίζει αποκλειστικά στιγμιότυπα των διακοπών τους.

 

Κόνι Μεταξά:  «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

Πρόσφατα, η Κόνι Μεταξά έκανε το νέο της Q&A στο instagram, όπου και δέχτηκε ερώτηση για την σχέση της με το σώμα της.

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω… Απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με το σώμα… Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;» απάντησε η Κόνι Μεταξά.

Read More

And More