Κωνσταντίνος Αργυρός: Απολύθηκε από το στρατό και κάνει δυναμικό come back!

Εννιά μήνες πέρασαν από τότε που ο Κωνσταντίνος Αργυρός ντύθηκε στο χακί και την Τετάρτη ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε την πύλη στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης κρατώντας στα χέρια του το χαρτί της απόλυσης.
«Σήμερα (σ.σ. χθες) ολοκληρώθηκε η στρατιωτική μου θητεία. Εμπειρία ζωής. Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και ζήσαμε δυνατές στιγμές. Καινούργιοι φίλοι. Θα μου μείνει μια ευχάριστη ανάμνηση… 336 Α εσσο», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με όλα τα παιδιά που γνώρισε εκεί.

Και οι φίλοι που έκανε δεν ήταν λίγοι. «Για τον Κωνσταντίνο, αυτή η εμπειρία ήταν ξεχωριστή και θα του μείνει αξέχαστη. Έκανε νέους φίλους, τραγούδησε, έβγαλε φωτογραφίες με τους υπόλοιπους φαντάρους και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον συμμετείχε στις βραδιές οπλίτη, όχι μόνο στο δικό του στρατόπεδο, αλλά και σε άλλα κοντά στην Αλεξανδρούπολη και κυρίως σε περιοχές της ακριτικής Ελλάδας», αποκαλύπτει στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον του.
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως αυτούς του εννιά μήνες που απείχε από τα νυχτερινά σχήματα –έκανε μόνο κάποιες live εμφανίσεις στις άδειές του – ο Κωνσταντίνος γέμισε τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα.

Πώς πέρασαν όμως, αυτοί οι εννιά μήνες της θητείας; Ο Κωνσταντίνος παρουσιάστηκε στις 13 Ιανουαρίου στο πεζικό στη Λαμία, στις 13 Φεβρουαρίου ορκίζεται και παίρνει μετάθεση στην Αλεξανδρούπολη για το υπόλοιπο της θητείας του. Και ενώ για κάποιον άλλον η θητεία θα ήταν ένα βαρετό κομμάτι που πρέπει να περάσει, για τον Κωνσταντίνο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού ακόμη και στο στρατό μπόρεσε να κάνει αυτό που αγαπά πιο πολύ… να τραγουδά.

Στην Αλεξανδρούπολη, μπαίνει στην μπάντα του στρατού και συμμετέχει σε στρατιωτικές εκδηλώσεις, παρελάσεις και βραδιές οπλίτη. Μάλιστα, καμιά εμφάνιση δεν γίνεται χωρίς πρόβα, με αποτέλεσμα το μουσικό κομμάτι κάθε βραδιάς να είναι… εντυπωσιακό!

Δες το Video που είχε προβληθεί στο Πρωινό:

Ο Κωνσταντίνος, μάλιστα, ήταν πολύ αγαπητός σε όλους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλοι του στο στρατό του ζητούσαν να τους τραγουδήσει και στο θάλαμο, ενώ συχνά έβγαζαν και όλοι μαζί selfies που δημοσιεύονταν φυσικά στα social media.
Τώρα όμως, η θητεία του τελείωσε και ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό come back. Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει πρεμιέρα στο Teatro μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα. Και όπως καταλαβαίνεις ο χειμώνας θα είναι… καυτός!

Read More

And More