Κωνσταντίνος Δρούλιας: Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό – «Δεν είναι μια απλή ίωση» δηλώνει στο TLIFE

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο για δεύτερη φορά.

Η πρώτη φορά που είχε νοσήσει ήταν τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας κάνει τότε και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Στη συνέχεια, και αφού είχε αναρρώσει, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας προχώρησε και στην τρίτη δόση του εμβολίου κάτι που όμως δεν φάνηκε ικανό να τον προστατέψει από το να κολλήσει για δεύτερη φορά.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του, με τον τραγουδιστή των Droulias Brothers να αποκαλύπτει πως βρέθηκε θετικός στις 17 Φεβρουαρίου και μια μέρα μετά, έπειτα και από τα θετικά αποτελέσματα του μοριακού του τεστ, το γνωστοποίησε μέσα των social media..

«Έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και έχω νοσήσει και μια φορά. Τώρα ξανακόλλησα. Είχα κάνει ένα ταξίδι στη Μύκονο, τον τόπο καταγωγής μου. Γυρνώντας από το νησί, ανήμερα των γενεθλίων μου (17 Φεβρουαρίου) βρέθηκα θετικός. Το πρωί που σηκώθηκα είχα ένα μπούκωμα και λίγο καταρροή. Έκανα ένα τεστ και βγήκε αμέσως θετικό.

Η καταρροή στη συνέχεια έγινε πιο έντονη, είχα και πόνους στα κόκκαλα, μια κατάπτωση. Την πρώτη φορά παρότι είχα κάνει και πυρετό, θα έλεγα ότι ήταν πιο ήπιο και πιο γρήγορο. Την πρώτη φορά μετά την τρίτη μέρα ήμουν μια χαρά. Αυτή τη φορά δεν έκανα πυρετό πέρα από κάποια δέκατα, αλλά ακόμα και τώρα που είναι η τέταρτη μέρα τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει. Μπορώ να πω ότι είναι και πιο έντονα. Βάζω κορτιζόνη για να αναπνεύσω. Βλέπω τον οργανισμό μου να μην επανέρχεται» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν.

«Βλέπω ότι κολλάς και ξανακολλάς, εμβολιασμένος, ανεμβολίαστος και με νόσηση…» λέει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει να εξελίσσεται όλη αυτή η ιστορία.

«Εμείς εμφανιζόμασταν σε ένα μαγαζί, αλλά τώρα σταματήσαμε μέχρι να βγω αρνητικός. Πάλι καραντίνα, πάλι τα ίδια από την αρχή» αναφέρει σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, επισημαίνοντας πόσο έχει επηρεάσει όλο αυτό και την ψυχολογία του.

«Είναι πολύ βαρύ το ψυχολογικό φορτίο. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τα Χριστούγεννα, τελικά η κυβέρνηση αποφασίζει να μας κλείσει πάλι προς αποφυγήν της διασποράς, ανοίγουμε 4 Φεβρουαρίου με καθήμενους, αίρεται το μέτρο με τους καθήμενους και νοσείς, φεύγεις από το μαγαζί, ξανακάθεσαι σπίτι σου. Δε μπορείς να μπεις σε μια ροή κανονικότητας. Δε ξέρεις τι σε περιμένει. Είσαι σπίτι σου και κάθεσαι άρρωστος. Προφανώς και όλο αυτό επηρεάζει την ψυχολογία μας. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Ακούω και λένε ότι το περνάς όλο αυτό πιο χαλαρά και σαν μια απλή ίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή δε θα έλεγα ότι έχω μια απλή ίωση. Μια ίωση κάνει τον κύκλο της 2-3 μέρες και φεύγει, δεν είναι έτσι όμως. Κάνω εισπνεόμενα, μετράω το οξυγόνο, παίρνω κορτιζόνη από τη μύτη για να μπορώ να αναπνέω… Δεν είναι τόσο απλό. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεμπερδέψουμε με αυτή την κατάσταση αν και δεν το βλέπω. Νομίζω πως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό» σημείωνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας ενώ όπως μας είπε ο αδερφός του μέχρι στιγμής είναι αρνητικός.

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας δηλώνει πως κατά τη δική του εκτίμηση κόλλησε από κάποιον που είχε υψηλό ιικό φορτίο και για εκείνον το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η καταπόνηση που νιώθει σε όλο του το σώμα.

«Στα μαγαζιά – όσο προλάβαμε να λειτουργήσουμε – υπήρχε προσέλευση, όμωςο κόσμος είναι επιφυλακτικός. Τους βλέπεις ότι έχουν μια έννοια. Εξαρτάται βέβαια και από την ηλικιακή ομάδα του καθενός. Στις πιο μικρές ηλικίες τους βλέπεις να είναι πιο χαλαροί. Όσο ανεβαίνουμε ηλικιακή κλίμακα γίνονται πιο επιφυλακτικοί. Υπάρχει ένα άγχος. Η αλήθεια είναι ότι τα δυο αυτά χρόνια που περάσανε, έχει αλλάξει η καθημερινότητα και οι συνήθειές μας, και μια από αυτές είναι και ο τρόπος διασκέδασης. Μάθαμε αλλιώς. Υπάρχει φόβος, υπάρχει άγχος και πραγματικά δε ξέρω τι θα γίνει.

Μας έχει επηρεάσει όλους αυτή η κατάσταση. Ο δικός μας ο κλάδος έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα και δεν αναφέρομαι μόνο στους καλλιτέχνες αλλά σε όλα τα επαγγέλματα γύρω από αυτόν. Είναι οι επιχειρηματίες, οι σερβιτόροι, όσοι δουλεύουν σε κέντρα εστίασης και αυτό για να λειτουργήσει χρειάζεται χρόνο. Το άνοιξε – κλείσε δε βοηθάει. Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο να αλλάξουμε δουλειά γιατί αυτό είναι που αγαπάμε να κάνουμε, να διασκεδάζουμε τον κόσμο» υπογραμμίζει, κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Το TLIFE εύχεται περαστικά στον Κωνσταντίνο Δρούλια!

Read More

And More