Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο TLIFE: «Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο ερωτευμένος με την κόρη μου ή τη γυναίκα μου»

«Ερωτευμένος» με την νεογέννητη κόρη του δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και δεν έχει άδικο! Ο γνωστός πολιτικός και η σύζυγός του Ελένη Καρβελά έγιναν γονείς για πρώτη φορά τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του και, μιλώντας στο TLIFE, εξομολογείται τον έρωτα για την κόρη του!

«Γεννήσαμε χθες σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Ο τοκετός ήταν απολύτως φυσιολογικός. Όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευχόμαστε αγάπη και υγεία σε όλον τον κόσμο. Πετάω στα σύννεφα, δεν έχω ξανανιώσει τέτοιου είδους συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρο τελείως όλο αυτό. Όλες οι μανούλες και οι μπαμπάδες του κόσμου το ξέρουν αυτό και ήρθε η ώρα να το μάθουμε και εμείς!» δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

 

«Είναι εξαιρετικά η Ελένη. Είναι μια καταπληκτική μητέρα, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο ερωτευμένος με την κόρη μου ή τη γυναίκα μου. Είναι διαφορετικό αλλά και τα δύο είναι έντονα» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο TLIFE.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβελά: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος στη Νάξο

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβελά γνωρίστηκαν στην εκπομπή που έκανε εκείνος στην τηλεόραση όταν η νυν σύζυγός του είχε πάει ως μαθητευόμενη της δημοσιογραφίας. «Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή» είχε πει στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και στην Τατιάνα Στεφανίδου η Ελένη Καρβελά.

«Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε… Θεώρησα ότι είναι πιο χαλαρός και πως θα μάθω στο πλευρό του. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε μαζί και παντρεμένοι. Στην αρχή, λόγω του ότι ήμασταν σε επαγγελματικό χώρο, μιλούσαμε στον πληθυντικό και τηρούσαμε τα βασικά» είχε δηλώσει η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Η πρόταση γάμου ήρθε στα τρία χρόνια. Ωστόσο, συγκατοικήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ, η Έλενα επέστρεψε σπίτι της και την επόμενη ημέρα την κάλεσα σπίτι να της μαγειρέψω και να φάμε. Έμεινε την Κυριακή, έμεινε την Δευτέρα, έμεινε την Τρίτη, έμεινε και την Τετάρτη…

Έμεινε την Πέμπτη. Παρασκευή γύρισε σπίτι της. Μετά από ένα δύο μήνες, συνειδητοποιήσουμε ότι μένουμε μαζί. Συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω τον βίο μου».

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2019, το TLIFE είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες από τον παραδοσιακό γάμο του ζευγαριού στη Νάξο:

 

 

Τώρα, η ευτυχία του ζευγαριόυ ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους! Να σας ζήσει!

Read More

And More