Κωστής Μαραβέγιας: Με τους γονείς και τα πεθερικά του, μετά τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου

Τους γονείς της συζύγου του πλέον Τόνιας Σωτηροπούλου αλλά και τους δικούς του αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE εντόπισε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του με την ηθοποιό την ώρα που ξεπροβόδιζε τους γονείς του και τα πεθερικά του. (δες εδώ φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού)

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ύδρας με τις οικογένειες και ελάχιστων καλών τους φίλων στο πλευρό τους. Επιθυμία τόσο του Κωστή Μαραβέγια όσο και της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν να μείνει ο γάμος τους μυστικός, κάτι που εν μέρει το κατάφεραν, αφού παρότι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν φωτογραφίες ή δηλώσεις των νεόνυμφων.

Σήμερα, μια μέρα μετά τον γάμο τους, οι δυο τους απόλαυσαν μια μίνι ξενάγηση στο νησί ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να αποχαιρετήσουν τους γονείς τους. (δες εδώ φωτογραφίες από τη βόλτα του ζευγαριού μια μέρα μετά τον γάμο του)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More