Κουρκούλης – Κελεκίδου στο TLIFE: “Είμαστε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου”

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησαν στο TLIFE για την σχέση τους, τον καρπό του έρωτά τους Θάνο, και την νέα συνεργασία τους επί σκηνής στο TEATRO!

Η Κέλλυ Κελεκίδου έπειτα από δυο χρόνια απουσίας από τις εμφανίσεις της, επιστρέφει πιο ανανεωμένη και όπως υποστηρίζει “πιο ώριμη”. “Αν λείπεις δυο χρόνια, σκέφτεσαι τα πράγματα πολύ διαφορετικά, έχεις πιο καθαρό μυαλό. Επιστρέφω με πολύ διάθεση, και πραγματικά χαίρομαι γιατί όλα στην ζωή μου είναι καινούρια. Καινούρια δισκογραφική εταιρία Heaven, με τον Μάκη Πουνέντη τον κουμπάρο μου, νέα δισκογραφική δουλειά που περιλαμβάνει τραγούδια των Γιώργου Μουκίδη, Γερμενή, Χρήστου Δάντη, τραγούδια που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος”.

Ο Νίκος Κουρκούλης διανύει μια από τις δημιουργικές περιόδους της καριέρας του. Έχει ολοκληρώσει το νέο του cd που θα βγει σύντομα, και παράλληλα έχει αναλάβει την την συνολική επιμέλεια του προγράμματος στο TEATRO. “Έχω αναλάβει τη ροή του προγράμματος, την σκηνοθεσία, την σκηνογραφία”, αναφέρει, ενώ έχει σκηνοθετήσει ακόμη και τα βίντεο με τους καλλιτέχνες που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος στις μεγάλες οθόνες που έχουν στηθεί στη σκηνή!

Θεωρεί πως ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι το διαφορετικό, ενώ δεν κρύβει και την διάθεσή του για να παίρνει το ρίσκο. “Μ’αρέσει να ρισκάρω, να επιχειρώ κάτι και να είμαι αυτός που θα δώσω νέα τροφή στον κόσμο”, αναφέρει. Όπως παραδέχεται φέτος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει αυτό που ήθελε καιρό!

Οι απαιτήσεις του είναι πολλές και οι πρόβες αριθμούν πολλές ώρες καθημερινά. Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό, το σπίτι του, τον έχει χάσει! “ Για να ολοκληρωθεί το τελικό αποτέλεσμα, οι ώρες είναι ατελείωτες. Πρέπει να βάλεις όλες τις ώρες που ασχολούμαι αυτά τα χρόνια, αφού χρησιμοποιώ όλα τα εφόδια από την αρχή της καριέρας μου εως σήμερα”, εξηγεί.

Πολύτιμη σύμμαχος και σύμβουλος του, είναι η σύντροφος της ζωής του και συνεργάτιδά του, Κέλυ η οποια δεν κρύβει τον θαύμασμό της για τον άντρα της. “Ο Νίκος είναι πολυτάλαντος. Ξέρει μουσική χωρίς να έχει πάει ποτέ σε σχολή. Είναι γνώστης τραγουδιών από το 60′, που ούτε καν γνώριζα!”, λέει. Σύμφωνα με τον Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ βάζει τις “δικές της πινελιές”, σε πράγματα που αφορούν την εμφάνισή τους στο πρόγραμμα, ενώ είναι ο άνθρωπος από τον οποιο παίρνει κουράγιο. Παράλληλά, παραδέχεται πως δεν προχωρά σε μια ιδέα του, αν δεν αρέσει στην σύζυγό του. “Έχει αντίληψη η Κέλλυ, είναι μαγικό αυτό, τις περισσότερες φορές έχει δίκιο στις παρατηρήσεις της”, εξομολογείται.

Από τις καλύτερες στιγμές των εμφανίσεών τους στο κέντρο TEATRO, θα είναι ένα μουσικοθεατρικό σκετς διάρκειας 13 λεπτών. Όπως εξηγεί η Κέλλυ Κελεκίδου, ξεκίνησε από μια δική της γενική ιδέα, που τελικά “έδεσε” με τις ιδέες που αντάλλαζαν με τον σύζυγό της. “Απλά, του έδωσα μια ιδέα για το πως θέλω να βγει το κομμάτι. Ξεκίνησε λέγοντας ο ένας μια ιδέα, ο άλλος μια άλλη, απορρίψαμε κάποιες, προσθέσαμε κάτι άλλο και το δέσαμε μαζί”.

“Δεν συγκρίνεσαι” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατών για 13 λεπτά. Βάλαμε…δύσκολα στην τραγουδίστρια όταν τη ρωτήσαμε σε ποιον από τους δυο άντρες της ζωής της θα αφιέρωνε το τραγούδι, κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια: “Κάθε τι που επιλέγουμε στη ζωή μας, δεν συγκρίνεται. Για να είναι δίπλα μου ο Νίκος, σημαίνει πως δεν συγκρίνεται με κάποιον άλλο! Αλλά, νομίζω πως στον γιο μου, τα αφιερώνων όλα. Αυτός είναι κάτι που δεν πρόκειται με τίποτα να συγκριθεί. Τον βάζω πολύ πιο πάνω ακόμα και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον Θάνο”!

Το τελευταίο της cd, είναι αφιερωμένο στον γιο της, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει και κάποιο τραγούδι, από την τελευταία της δουλειά. Όπως αναφέρει, το ίδιο δεν συνέβαινε με τους προηγούμενους δίσκους. “Το τραγουδι “Μες την τρέλα μου την τόση”, το είχα ξεχωρίσει όταν έχασα τη μητέρα μου. Ακόμη και τώρα, όταν το τραγουδώ, το μυαλό μου πηγαίνει σε εκείνη. Φέτος, επειδή όλο το cd το αφιερώνω στον γιο μου, δεν θα ξεχωρίσω κάποιο. Άλλωστε, όλα τα τραγούδια έγιναν με πολύ αγάπη, κόπο και ωριμότητα, ίσως περισσότερο από τις άλλες φορές”, λέει με ειλικρίνεια.

Η τραγουδίστρια μιλάει για τον γιο της, αλλά και τα συναισθήματά της, όταν λόγω δουλειάς, αναγκάζεται να τον αποχωρίζεται, έστω και για λίγες ώρες. “Δεν σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές μου βγαίνει και το ενοχικό, όταν δεν μπορώ να τον δω για τρεις ώρες. Είμαστε αυτοκόλλητοι με τον μικρό και δεν τον αποχωρίζομαι ούτε στιγμή. Ακόμη κι εδώ στο μαγαζί…Φαντάσου ότι ξυπνάμε το πρωί, κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε για λίγο από τις κούνιες, έπειτα επιστρέφουμε σπίτι, τρώμε, παίζουμε με τα παιχνίδια μας, ερχόμαστε στο μαγαζί, γυρίζουμε, κάνουμε μπάνιο και η μαμά συνεχίζει τις πρόβες”.

Η δουλειά των δυο καλλιτεχνών, είναι πολύ απαιτητική. Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να αποφευχθεί η ζήλια στον χώρο της εργασίας τους; Απ’ότι φάνηκε, το ζευγάρι έχει βρει την χρυσή τόμη, αφού προσπαθούν να διαχωρίσουν την προσωπική τους σχέση με την επαγγελματική. Όπως υποστηρίζουν, δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρήσουν τις ισσοροπίες!

Ο Νίκος Κουρκούλης, χωρίς δισταγμό απαντάει για το αν ζηλέυει την γυναίκα του, αλλά και το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου. ”Δεν μπορείς να με χαρακτηρίσεις υπερβολικά ζηλιάρη. Δύσκολα ζηλεύω. Είναι γεγονός, ότι όταν ανεβαίνω στη σκηνή δεν είναι η γυναίκα μου. Κάπου εκεί, οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο σαν συνάδελφο. Αυτό, βέβαια προσπαθούμε για να το πετύχουμε και δεν το καταφέρνουμε πάντα”.

Συγχρόνως, θεωρεί ως αυτονόητο να φλερτάρει κάποιος άντρας τη γυναίκα του. “Είναι λογικό να φλερτάρει κάποιος την Κέλλυ. Όμορφη γυναίκα είναι, ωραίο σώμα έχει, νεανική είναι, βγαίνει με το μπρίο και τη χάρη της και μπορεί να γοητεύσει έναν άντρα. Αλλά δεν μπορεί να τον παντρευτεί! Απο ‘κει και πέρα μπορεί να κοιτάει, μπορεί να την κοιτάνε, μέχρι εκεί”.

Παράλληλα, η Κέλλυ Κελεκίδου δηλώνει πως ούτε εκείνη, είναι από τους ανθρώπους που ζηλεύει. “Είναι κάτι που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Να μη ζηλεύω τίποτα και ό,τι θέλουμε να αποκτήσουμε, το αποκτάμε μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά. Όσων αφορά τον άνθρωπό μου, δεν ζηλεύω”, λέει, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα ότι τελικά δεν ξέρει αν αυτό είναι καλό. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι ο ίδιος δεν της δίνει δικαιώματα που θα προκαλέσουν τη ζήλια της.

Η τραγουδίστρια είναι συνειδητοποιημένη για τον θαυμασμό που εισπράτει ο σύζυγός της στη σκηνή. “Είναι ένας καλλιτέχνης που θα βγει στην πίστα, και ας μην ξεχνάμε ότι πολλά κορίτσια τον θαυμάζουν. Ο Νίκος όταν βγαίνει στην πίστα είναι διαθέσιμος για όλες τις γυναίκες. Όπως κι εγώ άλλωστε”!

Επίσης, η τραγουδίστρια μιλάει για το πόσο επηρεάζει τη σχέση τους, το γεγονός ότι και οι δυο εργάζονται στον ίδιο χώρο. “Όταν έχεις την καθημερινή τριβή δεν έχει να σου δώσει μόνο θετικά στοιχεία, ο ένας παίρνει απ’ τον άλλον αλλά κάποιες φορές έχει και κάποιες προστιβές, που αν τις συζητάς λύνονται. Δεν θα πω ότι όλα στη ζωή μας είναι ρόδινα. Έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Κάποιες φορές χαίρομαι που ο Νίκος κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί καταλαβαίνει πως ένας καλλιτέχνης μπορεί να λειουργήσει. Ο Νίκος είναι ο καθρεφτης ο δικός μου κι εγώ ο δικός του”!

Read More

And More