Μ. Κορινθίου στο TLIFE: “Δεν δέχτηκα πρόταση για διαφήμιση με την κόρη μου!”

Η Μαρία Κορινθίου αρνείται κατηγορηματικά ότι της έκαναν πρόταση να συμμετέχει μαζί με την κορούλα της Ισμήνη σε διαφήμιση για παιδικά ρούχα. Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον Γιάννη Αϊβάζη μιλά στο TLIFE για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει.

Σε χθεσινό δημοσίευμα που ήθελε το ζευγάρι να έχει πει “όχι” σε πρόταση για διαφήμιση παιδικών ρούχων με το κοριτσάκι τους έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ, η Μαρία Κορινθίου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν ισχύει. “Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για να κάνουμε διαφήμιση παιδικών ρούχων με την κόρη μας. Όλα όσα γράφουν τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, λίγο πριν το γάμο τους το ζευγάρι είχε κινηθεί και νομικά εναντίον γνωστού περιοδικού για το ίδιο θέμα. “Πριν από λίγο καιρό ένα περιοδικό είχε γράψει πολύ προσβλητικά λόγια για το πως χειριζόμαστε την δημοσιότητά μας λέγοντας πως χρησιμοποιούμε την κόρη μας σ’ αυτό. Γι’ αυτόν το λόγο βρισκόμαστε στα δικαστήρια. Έχουν γίνει αναβολές και περιμένουμε τη δίκη στις 2 Δεκεμβρίου”, υπογραμμίζει.
Η ίδια δηλώνει πως είχε ενοχληθεί πολύ από αυτό που είχε γίνει και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί τέτοια πρόταση και δεν της έχουν προσφέρει χρήματα για να κάνει φωτογράφηση με το κοριτσάκι της. “Με ενοχλεί που μας έκαναν μια τέτοια επίθεση για μια ανυπόστατη φήμη. Δεν με πειράζει ό,τι κι αν πουν για ‘μένα. Άλλά όταν κάτι αφορά το παιδί μου θα φθάσω μέχρι τα δικαστήρια”, συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Read More

And More