M. Μουρούτσος στο TLIFE: “Έχω άγχος για το live του “Just the 2 of us”!”

Ο πρωταθλητής του Ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή του στη νέα εκπομπή του Mega “Just the 2 of us”, τη συνεργασία του με την Τζώρτζια από τους “Μπλε”, τις πρόβες και το άγχος του live.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι πρωταθλητής του Ταεκβοντό, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000 και επίσης το 2004 στην Αθήνα, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Έγινε μάλιστα, ο πρώτος αθλητής που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημα αυτό στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο γνωστός αθλητής βρίσκεται στο πλευρό της Τζώρτζια από τους “Μπλε” η οποία έχει το ρόλο της δασκάλας του στο ριάλιτι μουσικής. Ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο “Just the 2 of us” και μιλά γι’ αυτήν τη συνεργασία. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί. Είναι μια μοναδική εμπειρία και χαίρομαι που συμμετέχω, παρόλο που η ιδέα με φόβιζε στην αρχή.”, λέει και προσθέτει: “Η συνεργασία με την Τζώρτζια είναι πολύ καλή και έχει απίστευτο γέλιο στις πρόβες. Η Τζώρτζια με βοηθά πολύ και στο να γίνω καλύτερος στο τραγούδι και στο να μην αγχώνομαι”.
Ο Μιχάλης αναφέρει πως αυτό που τον φοβίζει είναι τα live. “Έχω πολύ άγχος στα live του παιχνιδιού. Πάντα θα το έχω το άγχος, γιατί το τραγούδι είναι κάτι που δεν το ξέρω καλά και δεν μπορώ να σταθώ μόνος σ’ αυτό. Ωστόσο, θέλω να βελτιωθώ γιατί είναι καλό ό,τι πιάνεις στα χέρια σου να το κάνεις καλά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια, ο ίδιος αναφέρει πως είναι πολύ καλό και φιλικό. “Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Τους περισσότερους από αυτούς που συμμετέχουν δεν τους γνώριζα προσωπικά από πριν, αλλά αρχίζω να τους μαθαίνω σιγά σιγά”, αναφέρει. Όσο για τη συμμετοχή του Αντώνη Βλοντάκη, που είναι κι εκείνος αθλητής, ο Μιχάλης λέει το εξής: “Πιστεύω ότι με τον Μιχάλη είμαστε πολύ κοντά στα συναισθήματα. Κοιταζόμαστε και καταλαβαίνουμε απόλυτα σε τι θέση βρίσκεται ο άλλος”.
Παράλληλα, ο πρωταθλητής του Ταεκβοντό παραδέχεται πως οι πρόβες που γίνονται για το παιχνίδι είναι πολλές και το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στις προπονήσεις τους. “Οι πρόβες είναι πολλές, αλλά πάνω απ’ όλα είναι οι προπονήσεις. Πρώτα κοιτάω τις προπονήσεις μου”, παραδέχεται.
Ακόμη, παρά τα θετικά σχόλια που δέχτηκε από την κριτική επιτροπή, που εκτιμά πολύ, ο Μιχάλης δεν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για τον τελικό, αν και θα ήθελε να φθάσει ως το τέλος του παιχνιδιού. “Προτιμώ να είμαι το αουτσάιντερ παρά το φαβορί. Θέλω να ξέρω ότι παίζω με πιο δυνατούς αντιπάλους”, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο διάσημος αθλητής που πρόσφατα παντρεύετηκε το μοντέλο-παρουσιάστρια Αναστασία Περράκη και απέκτησαν μια μικρή κορούλα εξομολογείται πως η γυναίκα του είναι πάντα στο πλευρό του και όταν χρειάζεται του ασκεί κριτική. “Η Αναστασία είχε έρθει στο προηγούμενο live και με είδε. Είναι πάντα μαζί μου, με στηρίζει και φυσικά μου λέει τη γνώμη της”, υπογραμμίζει.

Read More

And More