Μ. Πολυχρονίδη: Η Νταίζη θα φέρει τα πάνω κάτω στα «Μυστικά της Εδέμ»!

Μ. Πολυχρονίδη: Η Νταίζη θα φέρει τα πάνω κάτω στα «Μυστικά της Εδέμ»! | tlife.gr
H Μαριάννα Πολυχρονίδη υποδύεται την Νταίζη στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ» και μιλά στο TLIFE για το ρόλο της και τις εξελίξεις της επόμενης σεζόν.
Μπορεί στη σειρά να κάνει την «κακιά» Νταίζη, ένα ρόλο που η ίδια δέχτηκε με χαρά γιατί είναι τελείως διαφορετικός απ’ ό,τι έχει παίξει μέχρι στιγμής, ωστόσο, στην πραγματικότητα η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει ο ρομαντισμός. «Μου αρέσουν τα happy end και θέλω όλα να τελειώσουν καλά. Θα ήθελα τα τρία ζευγάρια να καταλήξουν μαζί και η Νταίζη να μείνει στο τέλος με τον Χρήστο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια αγαπά την υποκριτική και το τραγούδι, θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει να πλέκει βελονάκι.

Για το ρόλο της «Νταίζη» που υποδύεται, η νεαρή ηθοποιός αναφέρει πως πρόκειται για μια γυναίκα που θα έκανε τα πάντα για να ανέβει κοινωνικά. Η ίδια λέει πως δεν έχει τίποτα κοινό με την ηρωίδα του έργου, αλλά θεωρεί αυτόν το ρόλο πρόκληση. «Χάρηκα όταν μου πρότειναν το ρόλο γιατί είναι διαφορετικός απ’ ότι έχω παίξει μέχρι στιγμής. Πολλές φορές ακόμη και οι σκηνοθέτες σε συνδέουν με ένα ρόλο και κάθε φορά σε επιλέγουν για να κάνεις κάτι παρόμοιο. Ο ρόλος που έχω όμως, στα «Μυστικά της Εδέμ» είναι τελείως διαφορετικός και τον θεωρώ πρόκληση για ‘μένα«, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Όσον, αφορά τις εξελίξεις στη σειρά, η Μαριάννα αποκαλύπτει πως η Νταίζη δεν θα ασχοληθεί άλλο με την Νόρα και τον Λουκά, γιατί υπάρχουν άλλα σχέδια στο μυαλό της. «Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την Νόρα και τον Λουκά. Στην αρχή της σεζόν παντρεύομαι με τον Μπέλο και ασχολούμαι με αυτό. Βέβαια, δεν σταματώ ποτέ να αγαπώ τον Χρήστο», δηλώνει και προσθέτει: «Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τα αδέλφια μου δεν θα είναι καθόλου καλή, αφού δεν θα με δεχτούν. Θα φέρω τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Μάλιστα, ο Στέφανος προσπαθεί μέχρι και να με πνίξει«.
Παρόλα αυτά, η Νταίζη, όπως άλλωστε αναφέρει και η Μαριάννα είναι ένας «τραγικός» ρόλος στη σειρά. «Η Νταίζη δρα ακραία γιατί της έχουν συμβεί ακραία πράγματα στη ζωή της. Κανένας άνθρωπος δεν θα λειτουργούσε έτσι, αν δεν είχε κάποιο λόγο. Είναι πράγματι μια τραγική ηρωίδα«, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι χαρούμενη που συμμετέχει στα «Μυστικά της Εδέμ» και αποκαλύπτει πως περνάει πολύ ωραία και στα γυρίσματα. «Παρόλο που είναι καθημερινή σειρά, το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων είναι πολύ καλό. Στη δουλειά είμαστε σαν παιδική χαρά. Έχουμε δεθεί σαν ομάδα και δεν υπάρχουν άτομα που να προκαλούν προβλήματα. Από τους πιο καταξιωμένους μέχρι τους πιο νέους, όλοι είναι το ίδιο συνεργάσιμοι«, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, όπως η ίδια αναφέρει οι σχέσεις της με τους τηλεθεατές δεν ήταν από την αρχή και τόσο καλές. «Στην αρχή αντιδρούσαν άσχημα. Με συναντούσαν και με έβριζαν κάποιες φορές. Με σόκαρε αλλά τώρα το αντιμετωπίζω πιο ήρεμα. Πολλές φορές κάνω πλάκα και τους λέω πως τα κάνω όλα αυτά για να μην βαριέμαι«, σημειώνει με μια δόση χιούμορ και προσθέτει ότι πλέον τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, αφού μέσα από τις συνεντεύξεις αρχίζει να κερδίζει σιγά σιγά τον κόσμο.
Ακόμη, για την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αναφέρει πως της αρέσει που μέσα από τους ρόλους ένας ηθοποιός έρχεται κοντά σε ανθρώπους που δεν φανταζόταν. «Μια περίοδο χρειάστηκε να παίξω την Οφηλία του Άμλετ και έπρεπε να βγάλω την τρέλα και την απόγνωση. Γι’ αυτό είχα πάει σε ψυχιατρικές κλινικές, είχα μιλήσει με γιατρούς και παρατηρούσα όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπορείς να δεις στο δρόμο και να αλλάξει πεζοδρόμιο από φόβο«, εξομολογείται και συμπληρώνει πως μέσα από τον κάθε ρόλο έρχεσαι πιο κοντά στους ανθρώπους και γίνεσαι και εσύ καλύτερος άνθρωπος.
Επιπλέον, όσον αφορά το θέμα του γάμου, η Μαριάννα αποκαλύπτει πως θέλει να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο. «Βλέπω πολύ ζεστά το θέμα του γάμου. Είμαι 30 χρόνων και κάποιοι μου λένε πως είμαι μικρή. Εγώ θα ήθελα πάντως μέσα στην επόμενη χρονιά να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια«, δηλώνει.
Τέλος, για τα μελλοντικά της σχέδια, η ίδια αναφέρει πως αυτήν τη χρονιά δεν θα κάνει θέατρο αλλά θα ασχοληθεί με τη μουσική, που τόσο πολύ αγαπά.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη έχει κάνει σπουδές στη μουσική και έχει εργαστεί ως τραγουδίστρια!

READ more