Μ. Συνατσάκη: Στο πλευρό του Μύρωνα σε κάθε του βήμα!

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει αν σε πλακώσει λένε… Κάτι τέτοιο κάνει και η Μαίρη Συνατσάκη που δεν χάνει πρεμιέρα του αγαπημένου της. Το TLIFE την συνάντησε το Σάββατο το βράδυ στο Σταυρό του Νότου όπου ο Μύρωνας Στρατής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Η Μαιρούλα έβαλε τα καλά της, πόζαρε όλο σκέρτσο και νάζι στο φωτογραφικό μας φακό και πήγε να απολαύσει με την παρέα της το πρόγραμμα.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο και ανάμεσά τους και πολλοί celebrities (δες εδώ) αλλά η όμορφη παρουσιάστρια είχε τιμητική θέση μπροστά μπροστά. Πώς να μην έχει εξάλλου αφού το αγόρι της τραγουδάει!

Άλλωστε ο Μύρωνας έχει ανάγκη την στήριξη της αγαπημένης του και γι’ αυτό δεν λείπει πότε ο ένας από το πλευρό του άλλου. Ειδικά τώρα που μένουν και κάτω από την ίδια στέγη και τα πράγματα μεταξύ τους πάνε από το καλό στο καλύτερο….

“Μένουμε καιρό μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε βάλει κουρτίνες στο σπίτι. Του λέω συνέχεια ότι οι κουρτίνες είναι που γεμίζουν τον χώρο”, δήλωσε με χιούμορ η Μαίρη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μπορεί να μην τα βρίσκουν στις κουρτίνες αλλά σίγουρα τα βρίσκουν σε όλα τα άλλα κι εμάς μας αρέσουν πολύ!

Read More

And More