Mario Testino: Όλες οι λεπτομέρειες της φωτογράφισης που κάνει στη χώρα μας για τη γαλλική Vogue!

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Mario Testino με τους συνεργάτες του για να ετοιμάσουν ένα ξεχωριστό fashion editorial για τη γαλλική Vogue.

Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, που έχει απαθανατίσει με το φακό του της σημαντικότερες προσωπικότητες της μόδας και όχι μόνο, αναστάτωσε με την παρουσία του το νησί.

Η φωτογράφιση του περιοδικού, που θα αναδείξει την ομορφιά των Κυκλάδων στο εξωτερικό, έγινε σε πολλά διαφορετικά σημεία του κοσμοπολίτικου νησιού.

Το TLIFE τον συνάντησε την τελευταία μέρα, που ήταν το Σάββατο, στο νέο αγαπημένο στέκι της Μυκόνου στην πλατεία της Άνω Μέρας, το Τσαφ όπου γεύτηκε θαλασσινούς μεζέδες!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σημεία που πραγματοποιήθηκε το shooting ήταν η παραλία της Ψαρρούς και συγκεκριμένα στο Nammos, το Myconian Villas στην παραλία της Ελίας, η Μικρή Βενετία και το Jackie O. Στο τελευταίο μάλιστα φωτογράφισε και την drag queen Priscilla.

Στην πλειοψηφία τους τα κορίτσια που πήραν μέρος στο editorial ήταν Γαλλίδες, ενώ από άνδρες συμμετείχαν και Έλληνες μοντέλα.


Η Διονυσία Μπουλούκου, μία όμορφη Ελληνίδα που κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling και βρίσκεταισ το νησί με τη γνωσή σχεδιάστρια κοσμημάτων Christina P. Mallaki, είχε την χαρά να συναντήσει τον Mario Testino κατά την παραμονή του στο νησί. Φυσικά, δεν παρέλειψε να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του ναι όπως εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE εντυπωσιάστηκε από το πόσο οικείος ήταν.


“Μιλήσαμε λίγο για μόδα και για τη Μύκονο. Ήταν πολύ ευγενικός και προσιτός”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι κοσμικές συναντήσεις του στο νησί

Το συνηθισμένο είναι εκείνος να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό όμορφα πρόσωπα, αλλά αυτή τη φορά πόζαρε ο ίδιος! Ανάμεσα στις κοσμικές συναντήσεις του ήταν κι αυτή με τη Δούκισσα Νομικού! Δες εδώ! Η όμορφη παρουσιάστρια χάρηκε ιδιαίτερα τη συνάντησή τους, ενώ στο ίδιο party βρέθηκε και η Έλανα Μακρή Λυμπέρη.


Στο νησί συνάντησε όμως και μία χολιγουντιανή σταρ που έχει έρθει για τις διακοπές της στην Ελλάδα και δεν είναι άλλη από την Lindsay Lohan. H 29χρονη ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram. Δες εδώ λεπτομέρειες από το comeback της στο νησί!


Στο νησί βρέθηκε και η αρχισυντάκτρια της Vogue, Emmanuelle Alt η οποία είναι στο τιμόνι του περιοδικού από το 2011. Προκάτοχός της ήταν η Carine Roitfield.

Η Emmanuelle συνεχίζει την παράδοση του περιοδικού που το θέλει να στηρίζει την Ελλάδα. Μας το απέδειξε και πρόσφατα φιλοξενώντας στο περιοδικό ένα άρθρο σχετικά με ελληνικά προϊόντα που μπορούν να αγοράσουν οι αγαγνώστριές της για να ενισχύσουν τη χώρα μας. Ρίξε μια ματιά εδώ!

Κατά την παραμονή της στο νησί, δεν παραλείπει να διαφημίζει τη Μύκονο μέσα από τα social media της ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις όμορφες γωνιές της.

Read More

And More