Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας ζωντανεύει στην ολοκαίνουργια μεγάλη παραγωγή του Mega «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30. 

Δύο ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς.

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της.

Διάβασε επίσης: Μαύρο Ρόδο – Αυτοί είναι όλοι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega

Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Δες όλες τις backstage φωτογραφίες:

Read More

And More