Μενεγάκη- Λάτσιος: Γιατί συναντήθηκαν το μεσημέρι στο Μαρούσι;

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη έχοντας τελειώσει την πρωινή εκπομπή της στον Alpha, βρέθηκε με το πολυτελές τζιπ της στο Μαρούσι. Ο λόγος; Μία τετ-α-τετ συνάντηση που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Οι δυο τους, έμειναν για αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρκάρει λίγο πιο πέρα από τα γραφεία του ΑΝΤ1.

Συνομιλούσαν σε ήρεμους ρυθμούς, εκτός από κάποιες στιγμές που η παρουσιάστρια έκανε πιο έντονες κινήσεις με τα χέρια. Άλλωστε, η Ελένη είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της και για τον τρόπο που της αρέσει να υπερασπίζεται τις θέσεις της, απέναντι στους συνομιλητές της.

Εκείνος, φαινόταν περισσότερο ήρεμος και προσπαθούσε να την καθησυχάσει. Τι μπορεί να ήταν αυτό, που ενόχλησε την γνωστή παρουσιάστρια;

Το θέμα της συζήτησής τους, πάντως, παραμένει άγνωστο. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να συζητούσαν για τα παιδιά τους, που αποτελούν βασικό μέλημα και των δύο.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχουν συχνές συναντήσεις. Πριν από ένα μήνα για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ελένη είχε βρεθεί μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο και τον Γιάννη Λάτσιο, στα γραφεία του ΑΝΤ1.

Γιατί δεν έγινε η συνάντηση κι αυτή τη φορά στο γραφείο του Γιάννη Λάτσιου αλλά προτίμησαν το αυτοκίνητο ώστε να μην τους βλέπουν οι συνεργάτες του παραμένει άγνωστο…

Read More

And More