Μίνα Αδαμάκη: Ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο TLIFE για την απώλεια της ηθοποιού – «Είμαι σοκαρισμένος, ήταν υπέροχη»

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας και ταλαιπωρίας με την υγεία της, η Μίνα Αδαμάκη άφησε σήμερα 11.11 την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών. 

Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στα social media: «Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες…».

Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε μεγάλη σταρ της τηλεόρασης με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά πιο χαρακτηριστική το ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες».

Το TLIFE επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο, με τον οποίο η Μίνα Αδαμάκη είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία των Ρέππα – Παπαθανασίου «Safe Sex».

«Ήταν μια υπέροχη κυρία, πολύ σπουδαία ηθοποιός. Πραγματικά ήταν λίγο ξαφνικό αυτό, αλλά πάντα ο θάνατος είναι ξαφνικός. Δεν έχω τι να πω, είμαι λίγο σοκαρισμένος» εξομολογήθηκε στο TLIFE ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

«Ήταν υπέροχη, γλυκιά, τρυφερή και ενζενί. Μια γυναίκα που δεν μεγαλώνει ποτέ…» συμπλήρωσε ο αγαπητός ηθοποιός για την Μίνα Αδαμάκη. 

Read More

And More