Νεσχάν Μουλαζίμ: Τι εξομολογείται στο TLIFE για τη ρομαντική πρόταση γάμου από τον Στέλιο Πολογεώργη

Το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής τους γιόρτασαν φέτος η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο αγαπημένος της Στέλιος Πολογεώργης, μιας και κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Πάρο, έγινε η πρόταση γάμου που ήρθε για να επισφραγίσει τον έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, η Νεσχάν Μουλαζίμ μοιράστηκε, μέσω social media, κάποια στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στέλιος Πολογεώργης  γράφοντας όλο χαρά και ενθουσιασμό, «I said yes! I love you so much».

Πολλοί, ωστόσο, ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως το ζευγάρι, η σχέση του οποίου μετρά πάνω από τρία χρόνια, παντρεύτηκε. Τo TLIFE επικοινώνησε με την μελαχρινή καλλονή που ξεκαθάρισε τα πράγματα, περιγράφοντάς μας παράλληλα όλο το σκηνικό αυτής της ξεχωριστής στιγμής.

«Η αλήθεια είναι πως πολλοί εδώ στην Ελλάδα έγραψαν ότι παντρεύτηκα, αλλά δεν ισχύε. Μάλλον θέλατε να με παντρέψετε πιο νωρίς. Ήταν όλα πολύ ωραία. Εγώ δεν είχα ιδέα, νόμιζα ότι φεύγουμε για τις πασχαλινές μας διακοπές με τους φίλους μας στην Πάρο. Μάλιστα, αρχικά είχαμε κανονίσει να πάμε σε άλλο μέρος και τελευταία στιγμή μου ανακοίνωσε ο σύντροφός μου ότι θα πάμε στην Πάρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήθελε να με πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Πάρου, στον Άγιο Φωκά για να μου δείξει -λέει- το ηλιοβασίλεμα. Είχαν παντρευτεί και κάτι φίλοι μας εκεί και δεν είχαμε καταφέρει να πάμε στον γάμο τους και επέμενε να πάμε εκεί. Ήθελε ντε και καλά να πάμε σε εκείνο το σημείο, εκείνη την ώρα. Όταν τελικά φτάσαμε εκεί, και ενώ κοιτάζαμε τη θέα, σταμάτησε να μου μιλάει.

Τότε γύρισα και είδα ότι είχε γονατίσει και είχε βγάλει το δαχτυλίδι. Έτσι μου έκανε την πρόταση γάμου. Μετά ήρθαν και οι φίλοι μας, οι οποίοι γνώριζαν τι είχε σχεδιάσει ο Στέλιος, και φέρανε την ανθοδέσμη και την σαμπάνια. Έτσι βγάλαμε αυτές τις πολύ όμορφες φωτογραφίες. Έτυχε να είμαι και ντυμένη στα λευκά. Φοράω τζιν, t-shirt και αθλητικά και ο σύντροφός μου βερμούδα, t-shirt και σαγιονάρες. Ε, αν παντρευόμουν, δε θα παντρευόμουν έτσι.

Έχουν πιστέψει όλοι ότι παντρεύτηκα και το κρύβω. Αν παντρευόμουν και ήθελα να το κρύψω, δε θα έκανα ούτε την ανάρτηση» δήλωσε η Νεσχάν Μουλαζίν, ενώ στη συνέχεια μας αποκάλυψε πως σύντομα πρόκειται να κάνουν τον πολιτικό τους γάμο σε κάποιο νησί, ενώ του χρόνου θα κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα για να μπορέσουν να έρθουν πιο εύκολα και οι συγγενείς της από την Τουρκία.

Το Love Story του ζευγαριού

Η γνωριμία στην Κρήτη, ο κεραυνοβόλος έρωτας και τα σχέδια για γάμο

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης ήρθαν κοντά μέσω κοινών γνωστών στα Χανιά της Κρήτης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σύντομα επισημοποίησαν τη σχέση τους, γνωρίστηκαν οι οικογένειές τους και αντάλλαξαν βέρες. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και οι δυο τους σχεδίαζαν να κάνουν διπλό γάμο σε Ελλάδα και Τουρκία, πρώτα στα Χανιά με ένα μεγάλο γλέντι και μετά στην Τουρκία, τον τόπο καταγωγής της όμορφης Νεσχάν.

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό», είχε δηλώσει το γνωστό μοντέλο, το 2019.

Έπειτα οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού άρχισαν να γίνονται πιο συχνές, με τη μελαχρινή καλλονή και τον αγαπημένο της να μην κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Μάλιστα γρήγορα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα βόρεια προάστια και ανυπομονούσαν για το γάμο τους.

Η εξομολόγηση της Νεσχάν Μουλαζίμ για την επιθυμία της να βαφτιστεί χριστιανή

Η Νεσχάν Μουλαζίμ είχε μιλήσει στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της να αλλάξει το θρήσκευμα της και από μουσουλμάνα να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη προκειμένου να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της.

«Καταρχάς το κάνω μόνο και μόνο για μένα, δεν μου το ζήτησε ο σύντροφός μου. 19 χρόνια είμαι στην Ελλάδα, οπότε 19 χρόνια ζω με τα δικά σας έθιμα. Αυτά με έφεραν πολύ κοντά στην εκκλησία. Γεννήθηκα μουσουλμάνα, αλλά δεν ρωτήθηκα ποτέ αν θέλω να είμαι μουσουλμάνα. Στην ταυτότητα μου είναι γραμμένο ότι είμαι μουσουλμάνα, αλλά εγώ πιστεύω στον Θεό. Τον τελευταίο χρόνο είχα γνωρίσει έναν Πάτερ, που δεν ζει πλέον. Είχα κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο. Πρώτη φορά με είδε και με δέχτηκε, με ρώτησε αν είμαι χριστιανή του είπα όχι και μου απάντησε “Καλώς ήρθες παιδί μου”. Αυτό και μόνο με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Την δεύτερη φορά που πήγα με αγκάλιασε και μου είπε “Καλώς ήρθες Αλεξάνδρα”. Του λέω Νεσχάν με λένε και μου είπε εντάξει κάτσε… Με δεχόταν πάντα με πολύ αγάπη, χωρίς να έχει σημασία από ποια χώρα έρχομαι. Έτσι ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία σας», είχε εξομολογηθεί το όμορφο μοντέλο.

«Θέλω να ζήσω τον γάμο μου έτσι όπως πρέπει να είναι και έτσι όπως το ονειρευόμαστε εγώ και ο Στέλιος. Οι γονείς μου δεν έχουν καμία αντίρρηση και είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Άνθρωποι που αγαπάνε τον Θεό και σέβονται τη κάθε απόφαση μου. Ό,τι ήθελα αυτό έκανα. Οι γονείς μου είναι όλοι στην Σμύρνη και θα έρθουν εδώ για τον γάμο μου», είχε πει επίσης η Νεσχάν Μουλαζίμ στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι λόγοι που καθυστέρησαν το γάμο τους

Η αρχική τους επιθυμία να παντρευτούν μέσα στο 2019 δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κάποιων δυσάρεστων γεγονότων, που τους ανάγκασαν να αναβάλλουν το γάμο τους για το Ιούνιο του 2020.

«Λόγω δυσάρεστων γεγονότων, που συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορούμε να τηρήσουμε την ημερομηνία του γάμου που είχαμε ορίσει. Δυστυχώς ο Στέλιος έχασε τον πατέρα του και εγώ τον θείο μου και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε αυτή την περίοδο τον γάμο μας», είχε αποκαλύψει τότε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Τα σχέδια γάμου του ερωτευμένου ζευγαριού αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά λόγω κορονοϊού. Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο 2020 στην Αγία Μαρίνα. Όμως δυστυχώς, η επιθυμία τους δεν πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά λόγω της πανδημίας και των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Το ακυρώσαμε λόγω κορονοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόμαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάναμε τον γάμο μας. Σκεφτόμαστε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο τώρα, μόλις φύγει ο κορονοϊός, και αν συνεχιστεί η κατάσταση, να κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο του χρόνου, πρώτα ο Θεός», αποκάλυψε, την άνοιξη του 2020, η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί με τον άντρα της ζωής της, η μελαχρινή καλλονή είχε εξομολογηθεί: «Θέλουμε άμεσα να κάνουμε παιδάκι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και οι δύο. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας η αγάπη μας να ενωθεί σε ένα παιδί».

Read More

And More