Νικόλας Παπαπαύλου στο TLIFE: «Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βγήκε σοκαρισμένη από τη φυλακή, θα χρειαστεί χρόνο»

Στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12/5 η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά από οκτώ μήνες παραμονής στις φυλακές Κορυδαλλού. Η πρώην παίκτρια του Power of Love και μοντέλο, ιδιαίτερα συγκινημένη, πέρασε το κατώφλι των κρατητηρίων, έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και επέστρεψε στο σπίτι της, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της, που τη στήριζαν από την πρώτη στιγμή.

Ανάμεσά τους και ο Νικόλας Παπαπαύλου, πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος τασσόταν στο πλευρό της από τις πρώτες στιγμές. Μιλώντας στο TLIFE, λίγες ώρες μετά τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, εξομολογήθηκε πως η φίλη του θα χρειαστεί τον χρόνο της για να επανέλθει στην κανονικότητα.

«Ήμουν δίπλα στην Έλενα από την αρχή και είχαμε διαρκώς επικοινωνία γιατί πίστεψα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αθώα. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλη μου, αλλά γιατί πράγματι πίστεψα στην αθωότητα της», είπε αρχικά ο Νικόλας Παπαπαύλου στο TLIFE.

«Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι σοκαρισμένη με όσα συνέβησαν»

«Η Έλενα είναι πολύ χαρούμενη, αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, έχοντας πάντα δίπλα της, την οικογένεια της και τους φίλους της. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για την ίδια με όσα συνέβησαν, θα χρειαστεί τον χρόνο της. Η Έλενα βγήκε σοκαρισμένη από τη φυλακή. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να κυλούν ομαλά τα πράγματα για εκείνη», ανέφερε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Στο πλευρό της γονείς και φίλοι

«Για μία μάνα η οποία βλέπει τόσο καιρό το παιδί της να ταλαιπωρείται, ήταν μια μεγάλη δικαίωση όλο αυτό που έγινε με την έξοδό της από τη φυλακή. Νομίζω πώς είναι η αρχή της τελικής δικαίωσης που θα δούμε στην δίκη», δήλωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

«Από εδώ και πέρα, ακολουθούν οι πρώτες μέρες για την νέα ζωή της Έλενας. Πάντα προστατευμένη από την οικογένειά της, τους φίλους της, και όλους όσους την αγαπούν. Δεν θα αφήσουμε κανένα περιθώριο να αισθανθεί φοβισμένη.

Υπήρχαν άνθρωποι από το φιλικό μου περιβάλλον οι οποίοι από την πρώτη στιγμή με συμβούλευσαν να αποφεύγω να μιλώ δημοσίως για την προφυλάκιση της Έλενας. Πλέον όλοι αυτοί είναι πρώην φίλοι μου». ανέφερε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Νέα αρχή για την Έλενα Πολυχρονοπούλου

«Ο κάθε άνθρωπος δεν σταματά να κάνει όνειρα, τα όνειρα είναι αυτά που μας κρατάνε, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η Έλενα χρειάζεται χρόνο.

Πλέον βρίσκει την χαρά στα πιο μικρά, αφού με το που βγήκε από το κελί της ενθουσιάστηκε με το καθαρό ουρανό. Για τα πιο σύνθετα αλλά και για τα επόμενα σχέδια της, η Έλενα θα χρειαστεί λίγο χρόνο», δήλωσε στο TLIFE ο Νικόλας Παπαπαύλου στη συνέχεια.

Το χρονικό της σύλληψης

Το 29χρονο μοντέλο παρέμεινε στις φυλακές για 8 μήνες καθώς είχε προφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 2021, μαζί με τον σύντροφό της, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Από την αρχή είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι. Χθες το μεσημέρι 12/5, έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κρατήσεως και διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More