Νίκος Ορφανός: Το ταξίδι με τη σύζυγό του στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση με τον πρωταγωνιστή του “Breaking bad”!

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη και φαίνεται πως απολαμβάνει τον καλό καιρό για να γνωρίσει το “Μεγάλο Μήλο”. Ο Νίκος Ορφανός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, αφού εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ασχολήθηκε ενεργά με την προεκλογική καμπάνια του “Ποταμιού”! Πήρε λοιπόν τη σύζυγό του, Αντιγόνη Παφίλη και ταξίδεψαν στην Αμερική.

Δες τις φωτογραφίες από το ταξίδι, αλλά και μια αναπάντεχη συνάντηση του Έλληνα ηθοποιού με τον πρωταγωνιστή της πετυχημένης σειράς Breaking Bad, Bryan Cranston.

/

/

/
/

/

/

/

/

To εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο είναι για το μουσείο Guggenheim museum, το οποίο και επισκέφτηκε ο Νίκος Ορφανός με τη σύζυγό του.

/

/

/

Και φυσικά η αναπάντεχη συνάντηση με τον Αμερικανό ηθοποιό. “Μπράιαν, γουστάρεις να παίξεις σε μια σειρά στο Μέγκα; – Χαχα, έχεις πλάκα φίλε, πως σε λένε είπαμε;” γράφει ο ίδιος ο κ. Ορφανός κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook για τη στιχομυθία που είχε με τον Cranston.

/

“Συναντώντας τον καλύτερο ηθοποιό της Αμερικής αυτή τη στιγμή. Ο Bryan Cranston, o Walter White του Breaking Bad, αυτοπροσώπως! Κόψτε φλέβες μωρά μου!” συμπληρώνει στη συνέχεια!

Η αλήθεια είναι ότι ζηλέψαμε!

Read More

And More