Νίκος Ρουβάς: Ο “άγνωστος” αδελφός του Σάκη Ρουβά είναι καλλιτέχνης! Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Νίκος Ρουβάς είναι ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά. Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή η συγγένειά του με τον μεγάλο μας σταρ στο ευρύ κοινό και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα!

Ο Νίκος είναι γιος του Κωνσταντίνου Ρουβά (πατέρα του Σάκη) από τον δεύτερο γάμο του. Έχει κι αυτός, καλλιτεχνική φλέβα μέσα στο DNA του, αφού από πολύ μικρός ασχολείται με το θέατρο, το τραγούδι αλλά και τη γλυπτική. Του αρέσει μάλιστα να φτιάχνει ξύλινες κιθάρες και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Ο Νίκος γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στην Κέρκυρα και ζει ακόμα εκεί στο πατρικό του μαζί με την μητέρα του Χριστίνα που είναι η δεύτερη σύζυγος του Κώστα Ρουβά.

Ο Νίκος από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και το θέατρο και φυσικά θαυμάζει απεριόριστα το μεγάλο αδελφό του Σάκη. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας και διοχετεύει την… καλλιτεχνική του ενέργειά του στη μουσική το θέατρο αλλά και την ξυλογλυπτική! Ο νεαρός Ρουβάς αγαπάει να δίνει μορφή στο ξύλο και μάλιστα έφτιαξε και σελίδα στο facebook με τα έργα του!

Ο Νίκος είχε δηλώσει πριν 5 χρόνια στην εφημερίδα Espresso, ότι θαυμάζει απεριόριστα τον αδελφό του, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την τεράστια δημοφιλία του για να προχωρήσει στα καλλιτεχνικά και ότι προτιμάει να κάνει την προσπάθειά του μόνος του.

Ο Νίκος Ρουβάς λατρεύει τις κιθάρες! Και να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και να… κατασκευάζει κιθάρες. Δες βίντεο με τον αδελφό του Σάκη να κατασκευάζει κιθάρα από ξύλο στο εργαστήριο του.


Από θεατρική παράσταση στην Κέρκυρα

Read More

And More