Νόνικα Γαληνέα: Η Μαίρη Χρονοπούλου στο TLIFE για τον θάνατο της ηθοποιού – «Με τσακίσατε… Πολύ λυπηρό»

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό και θεατρικό χώρο. Η σπουδαία ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στις τελευταίες της στιγμές είχε στο πλευρό της τις κόρες της.

Το TLIFE επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ενημερώθηκε έτσι για τον θάνατο της παλιάς της φίλης. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Νόνικα Γαληνέα και γνωρίζονταν από μικρή ηλικία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί…

«Ήμασταν συμμαθήτριες. Από εκείνη θυμάμαι όλα τα παιδικά μας χρόνια. Έμενε κοντά μου… Ήμασταν στο σχολείο μαζί από τα 12 μας, μετά πήγε Ιταλία, παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και έγινε ηθοποιός. Ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και έκανε οικογένεια, εγώ ήθελα πάντα οικογένεια και έγινα ηθοποιός. Τραγικό…» ανέφερε στο TLIFE η σπουδαία ηθοποιός.

«Είχε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Εγώ είχα υποπτευθεί ότι είχε κάτι. Είχαμε χρόνια να επικοινωνήσουμε. Είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου και έλεγα κάτι θα έχει αυτό το κορίτσι. Καθόλου επικοινωνία. Με τσακίσατε τώρα… Πήγα πολλά χρόνια πίσω. Θυμήθηκα τα παιδικά μας χρόνια. Ίσως είχε άνοια γιατί είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου, ο Θεός να την έχει κοντά του. Με τσάκισες τώρα… Πολύ λυπηρό» εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Read More

And More