Νότης Σφακιανάκης: Κλειστή και έρημη η βίλα του τραγουδιστή στη Βάρκιζα; Αποκλειστικές φωτογραφίες TLIFE

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τις πίστες βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής απέχει τα τελευταία τρία περίπου χρόνια από το καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά τη σύλληψή του το 2020 για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Πρώην συνεργάτης του μάλιστα, ανέφερε πως εκτός από την αποχή από το καλλιτεχνικό στερλεωμα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και στην προσωπική του ζωή. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Βρετανίδα σύζυγός του, Κίλι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο «άρχοντας της πίστας» -όπως συνεχίζουν να τον αποκαλούν οι θαυμαστές του- επιθυμεί πλέον μόνο απομόνωση. Αυτό αποδεικνύει και η απόφασή του, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE να μένει (πριν από τη σύλληψή του) στο καμαρίνι νυχτερινού κέντρου το οποίο ανήκει σε πασίγνωστο επιχειρηματία.

Ωστόσο, πριν ακόμα επιλέξει να ζει στο νυχτερινό κέντρο, ο Νότης Σφακιανάκης κατοικούσε στην εντυπωσιακή βίλα «αντίγραφο» της Κνωσού στην περιοχή της Βάρκιζας. Όπως θα δεις στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE, το σπίτι του καλλιτέχνη, που είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία, δείχνει να είναι ερειπωμένο. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, μάλιστα, η οικία που άλλοτε έσφυζε από ζωή, μοιάζει να είναι κλειστή εδώ και αρκετό καιρό, με τα παράθυρα να είναι σφραγισμένα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να ζει τα τελευταία στην Κω, το νησί όπου γεννήθηκε. 

Δες τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του TLIFE:

φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More