Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σχολιάζει στο TLIFE το νέο Big Brother – “Οι παίκτες μπήκαν πολύ καλά διαβασμένοι”

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς την περσινή σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει από την παραμονή του στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” φτάνοντας μάλιστα μέχρι την τελική ευθεία και το φινάλε του Big Brother

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο Δημήτρης Κεχαγιάς σχολιάζει στο TLIFE τις πρώτες εντυπώσεις που του άφησε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Big Brother.

Το Big Brother 2 έκανε πρεμιέρα και φαντάζομαι ότι είχες την περιέργεια να γνωρίσεις τους νέους παίκτες του “Μεγάλου Αδερφού”.

Φυσικά και είδα την πρεμιέρα. Είδα πολλά διαφορετικά -από εμάς- παιδιά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν ξέρω πως θα συνεχιστεί. Τους βλέπω όμως όλους πολύ σφιγμένους που αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ καλά… διαβασμένοι για το πως θα κινηθούν μπροστά στις κάμερες. Εμείς θυμάμαι όταν είχαμε μπει, τις πρώτες δέκα ημέρες, δεν είχαμε κοιμηθεί, το ζούσαμε κανονικά. 

Οι αλλαγές φέτος στο ριάλιτι είναι μεγάλες. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανέλαβαν για πρώτη φορά την παρουσίαση του Big Brother. Πώς σου φάνηκαν στην πρεμιέρα;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και γνωρίζει πολύ καλά πως θα κινηθεί σε οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει στον τηλεοπτικό αέρα. Το ότι δίπλα του είναι η Ναταλί Κάκκαβα με την οποία είναι ζευγάρι και στη ζωή, αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ο ένας… τραβάει τον άλλο, οπότε υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ τους, η οποία φαίνεται στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Έχεις κρατήσει σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες σου; Πρόσφατα η Σοφία Δανέζη δήλωσε πως έχετε διακόψει την οποιαδήποτε επικοινωνία…

Έχω με αρκετούς παίκτες επαφές οι οποίες κρατάνε μέχρι και σήμερα. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δηλώσεις της Σοφίας, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, δεν έχουμε πλέον σχέσεις, ο καθένας πλέον κάνει τη ζωή του. Εύχομαι για όλα τα παιδιά που γνώρισα στο παιχνίδι να είναι καλά και να έχουν κάθε καλό για τη ζωή τους. Με τη Σοφία στο παιχνίδι είχαμε έρθει κοντά και δεν έκρυψα ποτέ πόσο είχαμε ταιριάξει μέσα στο σπίτι, ωστόσο μετά το Big Brother αλλάζουν οι συμπεριφορές όταν επιστρέφουμε και πάλι στην κανονικότητα της ζωής.

Δες παρακάτω μερικές από τις αξέχαστες στιγμές του Δημήτρη Κεχαγιά και της Σοφίας Δανέζη…

Στην πρεμιέρα του Big Brother 2 είδαμε και την επανεμφάνιση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Δεν έχω σχέσεις με την Άννα Μαρία, είδα ωστόσο την εμφάνισή της στην πρεμιέρα. Η Άννα Μαρία κέρδισε πέρυσι το παιχνίδι, οπότε αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Ο κόσμος ήταν εκείνος που την ψήφισε και την ανέδειξε σε νικήτρια. Μπράβο της που τα κατάφερε, αλλά σχέσεις δεν έχουμε, όπως δεν είχαμε και μέσα στο παιχνίδι. Δεν είμαι γενικά άνθρωπος που επιδιώκω καταστάσεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζω για να επωφεληθώ από κάτι.

Ένα χρόνο μετά, έχεις μετανιώσει για καταστάσεις στις οποίες βρέθηκες πρωταγωνιστής, ίσως ακόμη και για την ίδια τη συμμετοχή σου στο reality;

Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου και τώρα μάλιστα που το ξαναβλέπω στον ΣΚΑΙ, μου αρέσει πάρα πολύ όλο το πρόγραμμα, γιατί και εμείς οι παλιοί θυμηθήκαμε έντονα όσα ζήσαμε εκεί, ένα χρόνο πριν. Έχω μετανιώσει ωστόσο για πράγματα που έχω κάνει, γιατί στο παιχνίδι ήμουν απλά ο εαυτός μου, ωστόσο η πίεση πολλές φορές οδηγούσε τα πράγματα στο έπακρο.

Μετά το Big Brother ακολούθησαν προτάσεις για αντίστοιχα reality – show; Θα ήσουν ανοιχτός σε μια τηλεοπτική επανεμφάνιση;

Είμαι πάντα θετικός στη ζωή μου, κυρίως όμως για πράγματα που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις για διάφορες συνεργασίες, αλλά στις επιλογές μου είμαι πιο αυστηρός με τον εαυτό μου. Για να κάνω κάτι, θα πρέπει να το σκεφτώ πρώτα καλά και να δω πρώτα αν όντως μου ταιριάζει, ώστε να μπορώ να ανταπεξέρθω και να είμαι σωστός πάνω σε αυτό που θα κάνω.

Read More

And More