Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο TLIFE: “Είμαι σίγουρος ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος θα τα λέει εκεί πάνω με τον πατέρα μου”

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος ο ξεκίνησε το ταξίδι του για τη γειτονιά των αγγέλων. Ο γνωστός καλλιτέχνης, με πορεία δεκαετιών στο χώρο της μουσικής, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο τραγουδιστής με τον οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του για την περσινή νυχτερινή σεζόν, μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE…

“Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του και δυστυχώς, ήταν και η τελευταία του συνεργασία, λίγο πριν την περίοδο της καραντίνας. Τι να πω για τον Τόλη, ότι και να πω είναι πολύ λίγο. Το έχω πει και θα το ξαναλέω πάντα… Ο Τόλης ήταν ένας κύριος με “Κ” κεφαλαίο, Ήταν ο πιο καλός και γλυκός άνθρωπος. Δεν καλύπτεται το κενό που άφησε ο Τόλης”, ανέφερε βαριά συγκινημένος.

Δες ακόμα: Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε για τη σχέση ζωής με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μιας και ο πατέρας του υπήρξε στενός του φίλος για πάρα πολλά χρόνια…

“Τον γνώριζα από παιδάκι που ήμουν, γιατί ήταν αδερφικοί φίλοι με τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έφτασε η ώρα να συνεργαστούμε, μαγεύτηκα από την γλύκα του, την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα του. Ήταν ένας τόσο ζεστός άνθρωπος. Ούτε μια στιγμή, δεν σε άφησε χωρίς μια δική του συμβουλή ή μια γλυκιά κουβέντα. Το μόνο που έχω να πω  είναι κουράγιο στην Άντζελα, κουράγιο στο Μαράκι του. Γνωρίζω πολύ καλά πώς είναι να χάνεις τον άνθρωπό σου και είμαι σίγουρος ότι με τον πατέρα μου εκεί πάνω, θα τα λένε μια χαρά τώρα”, ανέφερε στο TLIFE.

Read More

And More