O ξαφνικός γάμος της Δ. Μοιραράκη και το πάρτυ που ακολούθησε στο σπίτι!

Xθες το βράδυ η Δέσποινα Moιραράκη ο σύζυγός της πλέον, Γιάννης Κοντούλης μας ξάφνιασαν με το μυστικό τους γάμο στη Γλυφάδα! Μετά ακολούθησε πάρτυ και το TLIFE ήταν εκεί!

Η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως είδαμε στο δελτίο τoυ Star, έφτασε με τη συνοδεία των γιων της χαμογελαστή στο δημαρχείο της Γλυφάδας, φορώντας ένα λιλά κι έχοντας τα μαλλιά της κάτω. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της Γιάννης Κοντούλης αφού της είχε ετοιμάσει αυτή την ωραία έκπληξη, δηλαδή να παντρευτούνε ξαφνικά την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής!

Mετά από την ολοκλήρωση του πολιτικού γάμου, η γνωστή επιχειρηματίας πέταξε την ανθοδέσμη που αποτελούταν από κόκκινα τριαντάφυλλα, αφού είναι και τα αγαπημένεα της και την έπιασε ο μεγάλος της γιος, Γιώργος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει την Πρωτομαγιά και έχουν σκοπό να παντρευτούνε το καλοκαίρι και με θρησκευτικό γάμο. Όπως είπε ηίδια όμως μετά τογάο, ο σύντροφός της, Γιάννης την πρόλαβε και της έκανε αυτή την έκπληξη. Η ίδια πίστευε πως δεν θα ξαναπαντρευόταν ποτέ και την ώρα πουτο έλεγε, συγκινήθηκε αρκετά!


Τον γάμο προσπάθησε να τον κρατήσει μυστικό αλλά δεν το κατάφερε. Από το δημαρχείο έφυγαν με ένα αυτοκίνητο Mercedes καικατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους στη Γλυφάδα για το πάρτυ που θα ακολουθολυσε με περίπου 30 καλεσμένους! Ανάμεσά τους ήταν η φίλη και κουμπάρα της Μπέλα Γκόλα αλλά και ο καλός της φίλος Γιώργος Ντάβλας.

Το TLIFE βρέθηκε στο σπίτι που έγινε το πάρτυ και η Δέσποινα Μοιραράκηξέκλεψε λίγο χρόνο απότους καλεσμένους και πόζαρε στο φακό μας δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι.

Το σπίτι που έγινε το πάρτυ! Η Δέσποινα Μοιραράκη περιμένει τοκαλοκαίρι όπου θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος και θα τον οργανώσει όπως θέλει και ονειρεύεται η ίδια!

Δες βίντεο από το γάμο

Read More

And More