Ο Σ. Τζώρτζογλου παντρεύει τον αδελφό του! Το TLIFE θα είναι εκεί!

Ο Σ. Τζώρτζογλου παντρεύει τον αδελφό του! Το TLIFE θα είναι εκεί! | tlife.gr

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα το απόγευμα ο αδελφός του Στράτου Τζώρτζογλου με την εκλεκτή της καρδιάς του. Φυσικά κουμπάρος θα είναι ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο TLIFE και αποκάλυψε πως είναι χαρούμενος που θα γίνει κουμπάρος του αδελφού του Σπύρου, ο οποίος είναι μόλις 22 χρόνων. “Το ότι είναι πιτσιρικάς και θέλει να ντυθεί γαμπρός είναι λίγο περίεργο αλλά πιστεύω ότι ο Σπύρος είναι πολύ ώριμος και χαίρομαι που πήρε αυτήν την απόφαση”, λέει ο διάσημος ηθοποιός και προσθέτει: “Φυσικά και δέχτηκα να γίνω κουμπάρος των παιδιών. Βλέπω τον Σπύρο σαν γιο μου, αφότου χάσαμε τον πατέρα μας”.
Ο ίδιος υπογραμμίζει πως βλέπει πολύ θετικά την απόφαση του αδέλφού του. “Και εγώ 22 χρόνων ήμουν όταν παντρέυτηκα την Μαρία”, σημειώνει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας το πόσο ώριμο θεωρεί τον μικρό του αδελφό.
Όσον αφορά το μυστήριο, ο γάμος του Σπύρου και της αγαπημένης του Γεωργίας θα γίνει στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Κορωπί σήμερα το απόγευμα και θα ακολουθήσει το γαμήλιο γλέντι σε μαγαζί της Γλυφάδας. Το TLIFE θα είναι εκεί και θα σου μεταφέρει την χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι έχει επιμεληθεί τις περισσότερες λεπτομέρειες του γάμου, αλλά και ο Στράτος Τζώρτζογλου, ως κουμπάρος, ανέλαβε να οργανώσει τη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το ιερό μυστήριο.

READ more