Ο Σάκης Ρουβάς στα World Music Awards! Δες photo από τις πρόβες για το εντυπωσιακό show που ετοίμασε

Τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής δίνουν ραντεβού απόψε στο Μονακό για την 22η απονομή των World Music Awards. Στη σκηνή του Monte Carlo Sporting Club θα τραγουδήσουν οι Mariah Carey, Miley Cyrus, Jason Derulo, Fall Out Boy, Flo Rida, Ricky Martin και ο Σάκης Ρουβάς! Ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που θα παρευρεθεί απόψε –αλλά και γενικότερα ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που κάνει εμφάνιση on stage με δικό του τραγούδι– στον μεγαλύτερο μουσικό θεσμό στον οποίο θα δούμε ως οικοδέσποινα την Sharon Stone.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που έχει κερδίσει πολλές φορές τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, θα παρουσιάσει απόψε ένα μοναδικό show. Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο του ξένο τραγούδι “Open Eyes” που φέρει την υπογραφή της Xenia Ghali.

O Σάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Γαλλία με τους στενούς του συνεργάτες. Σήμερα έκανε τις πρόβες του στη σκηνή όπου θα παρουσιαστούν τα βραβεία και μας έδωσε μία μικρή γεύση ανεβάζοντας στιγμιότυπα στην επίσημη σελίδα του στο facebook αλλά στο instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον πλαισιώσουν πολλοί χορευτές και το show αναμένεται να τους ξεσηκώσει όλους!


Επίσης, ο Σάκης είναι υποψήφιος για βραβείο στην κατηγορία “Worlds best live act”.

Δες το επίσημο trailer για τα World Music Awards!

Read More

And More