Οι αδελφές Τσικιτίκου παρουσίασαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance!

Την περασμένη χρονιά κατάφεραν να κλέψουν την προσοχή μας αφού χόρεψαν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο εκρηκτικό πρόγραμμα που παρουσίασε με τους Onirama στη Θεσσαλονίκη. Οι δίδυμες μπαλαρίνες του κορυφαίου Έλληνα σταρ όμως έχουν στο βιογραφικό τους πολλά εντυπωσιακά κατορθώματα στην χορευτική τους καριέρα.

Το TLIFE τις συνάντησε ξανά, σε ένα διαφορετικό ρόλο που και πάλι όμως ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με το χορό. Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου παρουσίασαν το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.

Διοργανώτριες της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αμαλία Ρούσσου. Εμπιστεύτηκαν την Έλενα και τη Φένια να παρουσιάσουν την βραδιά και φυσικά της έδωσαν το δικό τους στίγμα. “Α night to remeber”, σχολίασαν οι ίδιες λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Φυσικά, παρουσίασαν και το δικό τους χορευτικό show κερδίζοντας για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. To TLIFE ήταν εκεί και τις απαθανάτισε στο νέο τους ρόλο αλλά και στα παρασκήνια της βραδιάς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα κορίτσια επέλεξαν για τη βραδιά δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου (Celebrity Skin).

Όσο για το αν είχαν άγχος; “Πιο πολύ μας αγχώνει το πώς να βγάλουμε μία χορογραφία και όχι αυτό”, μας είπαν και οι δύο χαμογελώντας με άνεση. Την άνεση που θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες!


Φένια Τσικιτίκου


Έλενα Τσικιτίκου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More