Οι celebrities έβγαλαν τα παπούτσια τους για καλό σκοπό! Δες φωτογραφίες

Με σύνθημά τους τη φράση: “Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη ζωή”, οι celebrities βρέθηκαν χθες το βράδυ στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και περπάτησαν ξυπόλητες για καλό σκοπό.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χωρίς παπούτσια, η Βίκυ Καγιά με τους μαθητές του Fashion Workshop και άλλους επώνυμους έβγαλαν τα παπούτσια τους και συμμετείχαν σε μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις. Το “παρών” έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Καινούριου, η Φανή Χαλκιά, η Νικόλ Κοτοβός και πολλοί άλλοι.

Σε όλο τον κόσμο αυτή την ημέρα διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις, μικρές ή μεγάλες, πολύωρες και μη, από ανθρώπους οι οποίοι είναι ξυπόλυτοι επισημαίνοντας την σημασία των παπουτσιών. Χαρακτηριστικά, το 2011 250,000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έβγαλαν τα παπούτσια τους για το One Day Without Shoes σε πάνω από 1.000 εκδηλώσεις ενώ ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, η Donna Karan, η Arianna Huffington και η Tory Burch υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Γιατί τα παπούτσια; Γιατί εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος, γιατί υπάρχουν χώρες στις οποίες τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να πάνε σχολείο, γιατί τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να είναι καλοί μαθητές.

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Μαίρη Συνατσάκη

Νικόλ Κοτοβός

Κατερίνα Καινούριου

Φανή Χαλκιά

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά με τους μαθητές από το Fashion Workshop

Read More

And More