Ποια είναι η νέα μούσα του αρώματος Dolce & Gabbana The One μετά την Scarlett Johannson και την Gisele

Το The One είναι στη λίστα με τα κλασικά (πλέον) και αγαπημένα αρώματα. Κάνει αρκετά χρόνια καριέρα, κατά καιρούς το έχουμε δει να φοριέται από αγαπημένες μούσες και τώρα ήρθε η ώρα της ανανέωσης. Έτσι, λοιπόν, μετά την Scarlett Johannson και την Gisele το φρέσκο λαμπερό κορίτσι που ποζάρει με το best seller άρωμα των Dolce & Gabbana είναι η Emilia Clarke.

Πιο συγκεκριμένα, την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και προτεινόμενη για Emmy θα την δούμε να ποζάρει τον ερχόμενο Σεπτέβριο για το eau de toilette The One ενώ ο συμπρωταγωνιστής της, Kit Harington, θα είναι αντίστοιχα το πρόσωπο για το ανδρικό άρωμα.

H Daenerys Targaryen, όπως είναι γνωστή και με το άλλο της όνομα, θα γίνει για πρώτη φορά μούσα ενός προϊόντος ομορφιάς- αρώματος ενώ μια ακόμη φορά την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Dior για τα κοσμήματα.

Η ερώτηση είναι: μετά τις υπερσέξι Gisele και Scarlett Johannson πώς σου φαίνεται η Emilia Clarke ως επιλογή; Επιτέλους λίγος φρέσκος αέρας ή προτιμάς τις πιο… κλασικές μούσες;

Read More

And More