Οι πρωταγωνίστριες από τα “Μυστικά της Εδέμ” μιλούν στο TLIFE για το αποψινό φινάλε!

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε των “Μυστικών της Εδέμ” έχει ξεκινήσει και όλοι περιμένουν ανυπόμονα να δουν το συγκλονιστικό τέλος που έχουν ετοιμάσει για τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης.
Λίγο πριν δούμε, όμως, αν οι ήρωες θα βρουν τελικά τις ισορροπίες τους για να υπάρξει happy end, οι πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς του Mega μίλησαν στο TLIFE και τα αποκάλυψαν όλα. Πώς πέρασαν στα γυρίσματα; Ποια ήταν η αγαπημένη τους στιγμή; Τι θα τους λείψει περισσότερο; Και ποιο θα είναι το τέλος των “Μυστικών”;
Φαίη Ξυλά: “Νομίζω ότι θα αποζημιωθούμε όλοι από το φινάλε της σειράς!”
Η τηλεοπτική Εύα Χαρίτου, μετά από χίλια κύματα καταφέρνει να βρει την ηρεμία στο πλευρό του αγαπημένου της, να ξεφύγει από τους εφιάλτες του παρελθόντος και να κάνει μια νέα αρχή μαζί με το μωρό της, την κόρη και τον σύντροφό της. Τι λέει όμως η Φαίη Ξυλά για το ρόλο της Εύας και την εμπειρία της στο “Μυστικά της Εδέμ”;
Ποια είναι τα συναισθήματά που δημιουργεί το φινάλε της σειράς;
“Για ‘μένα η συγκεκριμένη δουλειά έχει τελειώσει εδώ και τρεις μήνες όταν τελείωσαν τα γυρίσματα. Τότε αποχαιρετιστήκαμε με τους συντελεστές και τους φίλους μας… Ο αποχαιρετισμό, όμως, ήταν μόνο στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δουλειάς, γιατί ουσιαστηκά δεν αποχαιρετιστήκαμε. Συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα και να βρισκόμαστε”.
Τι σας άρεσε περισσότερο απ’ αυτήν τη δουλεία;
“Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Πολύ δύσκολη γιατί κράτησε πολλά χρόνια και τα γυρίσματα ήταν πολλές ώρες καθημερινά, αλλά περάσαμε όμορφα. Ήμασταν πολύ καλή ομάδα”.
Τι θα σας λείψει περισσότερο;
“Νομίζω ότι θα μου λείψει η καθημερινή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους. Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε και επαγγελματικά, γιατί φιλικά ούτως ή άλλως βρισκόμαστε. Εξάλλου, είναι μικρός ο χώρος και σίγουρα θα ξανασυνεργαστώ με κάποιους. Προς το παρόν, πάντως, δεν μου λείπουν τα 10ωρα γυρίσματα, αν και είχαμε περάσει όμορφα όλοι μαζι”.
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για εσάς;
“Η πιο συγκινητική στιγμή, είναι η πρώτη μέρα που προβλήθηκε η σειρά. Τότε ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι”.

Τι να περιμένουμε για το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”;
“Νομίζω ότι θα αποζημιωθούμε όλοι και περιμένουμε το φινάλε να είναι θετικό και ευχάριστο για τους πρωταγωνιστές”.
Αντιγόνη Δρακουλάκη: “Στο τελευταίο γύρισμα ένιωσα σαν να βλέπω τα δικά μου παιδιά!”
Η Αντιγόνη Δρακουλάκη μας κράτησε συντροφιά μέσα από το ρόλο της “Νόρας Φωκά”, το έτερον ήμισυ του Λουκά, με τον οποίο μας χάρισε πάρα πολλές στιγμές γέλιου.
Ποια είναι τα συναισθήματά που δημιουργεί το τέλος της σειράς;
“Είναι πάρα πολλά και θα μπορούσαμε να γράψουμε μια δεκάτομη εγκυκλοπαίδια, για το τι ζήσαμε, τι περάσαμε και πώς νιώσαμε. Μέσα μας “τα Μυστικά της Εδέμ” δεν τελειώνουν, ακόμη κι αν τελειώνει η σειρά. Αυτό που θα μας μείνει είναι οι φιλίες που δημιουργήθηκαν. Η σειρά έιχε πολύ αγάπη, προσπάθεια και δουλειά.”
Τι σας άρεσε περισσότερο;
“Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα είναι οι πιο σημαντικοί για ‘μένα. Σημασία δεν έχει τι κάνεις, αλλά με ποιον το κάνεις. Με ποιους συνεργάζεσαι και με ποιους επικοινωνείς και μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου μαζί τους. Αυτό που περάσαμε ήταν πιο πολύ μια σχέση ζωής, παρά μια επαγγελματική συνάντηση”
Τι θα σας λείψει περισσότερο;
“Θα μας λείψει όλο αυτό, που δεν μπορώ να το εξηγήσω με λέξεις. Μπορεί να ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει, ελπίζουμε να μην μας λείψουν οι άνθρωποι και οι επαφή”
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για εσάς;
“Χιλιάδες συγκινητικές και κωμικές στιγμές. Αυτό το συναίσθημα, όμως, των τελευταίων γυρισμάτων που αποχαιρετούσαμε τους ρόλους και τους χώρους δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όταν τελειώσαμε νιώσαμε όλοι στενοχωρημένοι και αυτό δείχνει πως ήταν καλή η δουλειά που κάναμε. Και ήταν σπουδαίο το ότι αγαπήθηκε από τον κόσμο.”

Τι να περιμένουμε για το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”;
“Το τέλος είναι μια περίεργη νύξη για τη ζωή. Τα πάντα ρει… Όλα αλλάζουν και η ζωή συνεχίζεται κι αυτό μου αρέσει. Είναι περίεργο και για εμάς το φινάλε, γιατί θα μας δούμε μερικά χρόνια μετά. Όταν στο τελευταίο γύρισμα έγιναν πολλά κομμάτια από διαφορετικά επεισόδια και περιμέναμε να κάνουμε τη σκηνή με τα παιδιά μας, βλέπαμε τα παιδιά να γυρίζουν ξανά την πρώτη σκηνή της σειράς και νιώσαμε σαν να αρχίζουμε από την αρχή. Έκλεισε ένας κύκλος. Νιώσαμε σαν να ήταν τα δικά μας παιδιά”.
Μάντυ Λάμπου: “Συγκινήθηκα πολύ με την αποψινή σκηνή του αποχαιρετισμού!”
Την Μάντυ Λάμπου την είδαμε στο ρόλο της Εριέττας Χατζηβασιλείου να διεκδικεί ό,τι ανήκε στον πατέρα της και να ψάχνει τους δολοφόνους του. Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι σχέσεις της με τον Στέφανο παίρνουν απρόσμενη τροπή;
Ποια είναι τα συναισθήματά που δημιουργεί το φινάλε της σειράς;
“Πώς νιώθω; Παρόλο που είμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη σειρά, ενσωματώθηκα πολύ εύκολα στην ομάδα. Έχω ξανασυνεργαστεί με πολλά άτομα από την ομάδα και την παραγωγή και με αγκάλιασαν αμέσως. Είναι από τις λίγες δουλειές που έχω κάνει και είχαν τόσο μεγάλη αποδοχή. Και μάλιστα ενσάρκωνα έναν ιδιαίτερα συμπαθή ρόλο που αγάπησε ο κόσμος. Κάθε φορά που κλείνει ένα κύκλος σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Θεωρώ, όμως, ότι τελειώνει σε μια πολύ καλή στιγμή και μας αφήνει όμορφες αναμνήσεις”
Τι θα σας λείψει περισσότερο;
“Θα μου λείψουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα. Όταν είσαι καθημερινά 10 ώρες με κάποιους ανθρώπους υπάρχει μεγάλο δέσιμο. Είναι σαν να γίνονται δεύτερη οικογένεια για ‘σενα. Θα μου λείψει το σκηνικό του πλατώ και η άμεση συνεννόηση με τους συνεργάτες μου”.
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για εσάς;
“Ήταν μια σκηνή που θα την δείτε στο φινάλε της σειράς απόψε. Είναι μια σκηνή πολύ συναισθηματική και υπήρξε μεγάλη φόρτιση. Είναι μια σκηνή αποχαιρετισμού και θεωρώ ότι ήταν μια από τις πιο γλυκιές στιγμές που χάρηκα πολύ”.


Τι να περιμένουμε για το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”;
“Νομίζω ότι αυτό που έχουν κάνει πολύ μαγικά και σωστά είναι πως έχουν κρατήσει όλες τις ισορροπίες, όπως έπρεπε και έχουν οδηγήσει τον κάθε ρόλο στο φινάλε που του αξίζει. Υπάρχει μια Δικαιοσύνη στην ιστορία, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Νομίζω ότι στο τέλος ο καθένας βρίσκει το δρόμο του και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς”.
Μαριάννα Πολυχρονίδη: “Ο θάνατος της Νταίζης έφερε τη λύτρωση!”
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη ενσάρκωσε έναν από τους πιο τραγικούς χαρακτήρες της σειράς, αυτόν της Νταίζης, που εκδικήθηκε, αδίκησε, συγχώρεσε, αγάπησε και έφθασε ως το θάνατο, φέρνοντας τη λύτρωση στους θεατές. Τι λέει όμως η ίδια για το δραματικό φινάλε της ηρωίδας της;
Ποια είναι τα συναισθήματά που δημιουργεί το φινάλε της σειράς;
“Όταν είχαν τελειώσει τα γυρίσματα δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Τώρα που τελειώνει η σειρά βλέπω ότι αυτό το ταξίδι φθάνει στο τέλος του και τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Σίγουρα νιώθω πιο πλούσια και πιο γεμάτη μετά από αυτό. Ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν για ‘μένα ένα στοίχημα και το σημαντικό είναι ότι απέκτησα φίλους από αυτήν τη σειρά”.
Τι σας άρεσε περισσότερο;
“Μου άρεσε ότι το κλίμα είναι οικογενειακό και κάθε φορά που πήγαινα στο γύρισμα, ένιωθα σαν να πήγαινα σπίτι μου. Δεθήκαμε πολύ με όλους”.
Τι θα σας λείψει περισσότερο;
“Από το ρόλο θα μου λείψουν πολλά, γιατί ήταν πολυδιάστατος και μακάρι να μου δοθεί και στο μέλλον μια αντίστοιχη ευκαιρία. Από τη σειρά θα μου λείψει το ευχάριστο κλίμα στα γυρίσματα και ελπίζω να μην λείψει η επαφή με τους ανθρώπους”.
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για ‘σάς;
“Τα τελευταία γυρίσματα ήταν τα πιο συγκινητικά. Κάθε στιγμή που γυρίζαμε μια σκηνή και τελείωνε ένας ρόλος κλαίγαμε. Όλη η τελευταίο εβδομάδα είχε έντονα στοιχεία αποχαιρετισμού”.
Τι να περιμένουμε για το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”;
“Το φινάλε της Νταίζης το είδατε νωρίτερα. Μπορεί η Νταίζη στο τέλος να δικαιώθηκε και να αγαπήθηκε από τον κόσμο, αλλά ακόμη της κρατούσαν κάποιοι θυμό και το τέλος της ήταν μια λύτρωση. Εμένα, πάντως, μου άρεσε πολύ το τέλος της σειράς. Ήταν δίκαιο το φινάλε. Μπορεί η Νταίζη να σκοτώθηκε, αλλά ήταν δίκαιο αυτό που έγινε. Το φινάλε δεν είχε σχεδιαστεί εξ’ αρχής, αλλά ήταν σαν λύτρωση για να δικαιωθεί ο έρωτας της με τον Χρήστο”.

Απόψε θα συμβούν πολλές ανατροπές και θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά, μέχρι οι ήρωές να καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους. Όπως και στη ζωή, κάποιοι θα ευτυχήσουν, κάποιοι θα χαθούν και κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους!
Άραγε τι θα έχει συμβεί στους ήρωές μας, δεκαπέντε χρόνια μετά; Το μέλλον τους θα είναι αυτό που θα ήθελαν; Θα το ανακαλύψουμε όλοι μαζί στο αποψινό συγκλονιστικό φινάλε της αγαπημένης καθημερινής σειράς…

Read More

And More