Αποκλειστικό!

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σήμερα ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού

Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να  να πραγματοποιηθεί ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κάνει τον γάμο του σε ένα κτήμα στο Κορωπί.

Το ζευγάρι που έχει ήδη προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης αποφάσισε να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο σήμερα, κρατώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή ως επτασφράγιστο μυστικό την ακριβή τοποθεσία και την ώρα του μυστηρίου. Η αναγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος δημοσιεύθηκε την 1η Απριλίου στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής» ανέφερε χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου του ζευγαριού. (δες την εδώ)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας προσπαθώντας πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους και να απασχολούν όσο λιγότερο μπορούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.

«Δεν χρειάζεται να πούμε για την γνωριμία μας! Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας» είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης για την γνωριμία με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους, τον Μάρτιο του 2020 είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Λίγους μήνες μετά ήρθε και η επισφράγιση στη σχέση τους με την εγκυμοσύνη της γλυκιάς Γεωργίας. Ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας, ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2021 γεμίζοντας και τους δυο με χαρά.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη μετά τη γέννηση του γιου του.

Σε άλλες δηλώσεις του, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει τα δυο ονόματα που θα δώσουν στον γιο τους περιγράφοντας μάλιστα τη νέα κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους.

«Τα ονόματα που θα δώσουμε είναι Αχιλλέας – Κωνσταντίνος. Το Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου. Στο σπίτι είναι πολύ ωραία τα πράγματα με τον μικρό. Ασχολούμαι πολύ. Το έχω βρει από πολύ νωρίς

Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη σύντροφό του, τη μάνα του παιδιού σου, είναι για να συνδεθείς με όλη τη διαδικασία της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται, θέλω να είμαι κι εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη μου για τη σύντροφό μου» ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του.

Η μέρα λοιπόν που και οι δυο περίμεναν καιρό τώρα, αυτή του γάμου τους έφτασε. Έτσι λοιπόν σήμερα η Γεωργία Κρασσά και ο Ορφέας Αυγουστίδης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα. Το μυστήριο θα λάβει χώρα σε ένα πολυτελές κτήμα στο Κορωπί μέσα στο οποίο βρίσκεται και το εκκλησάκι που το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και το γλέντι του γάμου.

 

Read More

And More