Όταν οι celebrities απολαμβάνουν τον καφέ τους! Δες φωτογραφίες

Ο καιρός έχει βάλει τα καλά του και η διάθεσή μας είναι περισσότερο ανεβασμένη! Ο πρωινός καφές στη λιακάδα με τους αγαπημένους μας φίλους είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα προβλήματα.

Αυτό έκαναν και οι αγαπημένοι σου celebrities το περασμένο Σαββατοκύριακο! Επέλεξαν τα στέκια της Γλυφάδας για να απολαύσουν το καφεδάκι τους και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί…

Η Δέσποινα Μοιράκη μαζί με τον γιο της Τάσο και τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη πέρασαν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Στο ίδιο μαγαζί, συνάντησαν και την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου να πίνει τον καφέ της με την φίλη της.

Με τους φίλους του αποφάσισε να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων.

Ο Τόνι Δημητρίου με την γυναίκα του Νίνα Σάλτη απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, στο αγαπημένος τους στέκι.

Στη Γλυφάδα βρέθηκε και ο Στάθης Αγγελόπουλος, που έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε σε δημόσια εμφάνιση.

Δεν αποχωρίζεται ποτέ την μηχανή του ο Κώστας Σόμμερ. Ακόμα και στις καθημερινές του μετακινήσεις, στις βόλτες για καφέ ή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι η μόνιμη συνοδός του.

Η ομάδα του Made in Star βγήκε βόλτα! Η Νικολέτα Ράλλη και ο συνεργάτης της Μιχάλης Πλεμμένος άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τις εκπομπής και τα είπαν χαλαρά πίνοντας καφεδάκι!

Χωρίς την Δούκισσα αλλά με πολύ καλή διάθεση απόλαυσε τον καφέ του ο Χρήστος Χολίδης. Μαζί του ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μελίσσης.

Read More

And More