Όταν το TLIFE μπαίνει για σύσκεψη με την Τατιάνα…

Μία από τις αγαπημένες ώρες στο TLIFE (@TLifefeed) είναι αυτή της σύσκεψης! Σίγουρα όταν ακούς την λέξη φαντάζεσαι αυστηρά γραφεία με αυστηρά ντυμένους υπαλλήλους που μιλάνε για ένα σωρό ακαταλαβίστικα πράγματα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο σε ένα γυναικείο site δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ειδικά στο TLIFE που η αμεσότητα και η παιχνιδιάρικη διάθεση είναι το σήμα κατατεθέν μας!

Η Τατιάνα (@TatiStefanidou) λοιπόν μας μάζεψε όλους για να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα για τα Tlife-ακια της!

/

Το μόνο που φορέσαμε είναι τα χαμογελά μας και κουβαλήσαμε μαζί μας όλες τις ιδέες που καθημερινά έρχονται στο κεφάλι μας ή μας τις δίνετε εσείς μέσα από τα σχόλιά σας… Ήμασταν όλοι εκεί, εκτός από τη Νατάσσα (@nstrovila) που έφτασε στο γραφείο από τα ξημερώματα για να σε έχει ενημερωμένη για όλα από το πρωί…

Κι επειδή πλέον έχουμε γίνει οι καλύτερες φίλες σε αφήνουμε να ρίξεις μια κλεφτή ματιά… τι γίνεται μέσα στην αίθουσα συσκέψεων του TLIFE.

/
Η Εβίτα (@evitatsi) κυνηγά την Τατιάνα για μια φωτογραφία… Βλέπεις το “Εβιτόνι” είναι ο freak του twitter και ήθελε να έχει την σύσκεψη μας στο διαδίκτυο άμεσα!! Η ίδια πάλι δεν βγήκε φωτογραφια…

/
Η Νατάσα (@berekoukou) κατεβάζει όλο ιδέες… Δεν την προλαβαίνεις αν πρόκειται για ομορφιά! Τώρα που απέκτησε και twitter, ποιος την πιάνει! Η Χριστίνα (@KatsChristina) πάλι φαντασιώνεται το ιδανικό outfit για αυτό το καλοκαίρι! Όχι για εκείνη, για εσένα… Ημερολόγιο, στιλό στο χέρι και άντε να τα βάλεις όλα σε σειρά Ξένια!

/
Η Άρτεμις (@artemis_thimiou) και ο Λευτέρης (@lefterix28) κάθονται πάντα “τελευταίο θρανίο” και μιλάνε μεταξύ τους! Στο τσακ την γλίτωσαν την αποβολή μετά την παρατήρηση της Σοφίας! Η Μαρία (@mroumeliotou) πάλι τσεκάρει το site ακόμη και μέσα από το κινητό της…

/
Πες αλήθεια! Κάπως έτσι το φανταζόσουν;

Read More

And More