Παρέλαση επωνύμων από τη Μύκονο! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Μπορεί οι περισσότεροι να αρχίζουν να επιστρέφουν σιγά σιγά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο, για πολλούς celebrities το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη και γι’ αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Η Μύκονος ήταν και αυτήν τη φορά ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των διασήμων και πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν ακόμη και για ένα διήμερο στο “νησί των Ανέμων”. Οι βουτιές στα γαλανά νερά, οι χρυσαφένιες παραλίες και η έντονη νυχτερινή ζωή δεν αφήνουν άλλωστε ασυγκίνητους τους celebrities της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς showbiz.
Για να δούμε όμως, ποιοι ήταν αυτοί που πέρασαν από τη Μύκονο τις προηγούμενες μέρες και έκαναν τις βουτιές τους στην Ψαρρού και τις βόλτες τους στα Ματογιάννια;
Η Μιμή Ντενίση πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί του Αιγαίου και απόλαυσε την καλή παρέα των φίλων της. Η γνωστή ηθοποιός εμφανώς μαυρισμένη και πάντα σικ, βρέθηκε με φίλους και γνωστούς της στα σοκάκια της Μυκόνου και απόλαυσε το ποτό της σε ένα από τα γνωστά μπαράκια της περιοχής.

Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν μια από τις πιο σέξυ παρουσίες που πέρασαν από τα στενά σοκάκια της Μυκόνο και άναψε φωτιές. Φορώντας ένα καυτό λευκό σορτσάκι και ένα μακρύ polo πουκάμισο, η νεαρή παρουσιάστρια έκανε τις βόλτες της παρέα με τη φίλη της. Η Έλενα μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά φαίνεται πως απόλαυσε τις διακοπές της. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, την είχαμε δει στη Μύκονο και μαζί με την Κατερίνα Καινούριου.

Το “παρών” στη Μύκονο έδωσε και ο Γιάννης Λάτσιος. Ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς διασκέδασε στο νησί παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε την ώρα που έκανε τις βουτιές του στη θάλασσα και μιλούσε στην παραλία με τους φίλους του. Στην παρέα τους μάλιστα προστέθηκε και η Αννίτα Ναθαναήλ που κάνει τις διακοπές της στο νησί.
Τις βουτιές και τα παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσαν με τον γιο τους και η Ράνια Λυκούδη με τον σύζυγό της Ζάχο Αναστασιάδη. Το ζευγάρι που σε λίγους μήνες περιμένει και το δεύτερο μωράκι του ήταν πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο. Οι τρεις τους αφού έκαναν τα μπανάκια τους βγήκαν το βράδυ για βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές, όπου φαινόταν και η φουκωμένη κοιλίτσα του πρώην μοντέλου.

Με γυναικεία συντροφιά στις παραλίες της Μυκόνου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη. Ο γιος της γνωστής ηθοποιού ήταν χαλαρός και ευδιάθετος. Και πως να μην είναι… αφού είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του.

Φωτιά στην Ψαρρού “άναψε” και η Υβόννη Μπόσνιακ με τη σέξυ εμφάνισή της. Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε στο κοσμοπολίτικό νησί παρέα με την φίλη της Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία χώρισε πρόσφατα με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Η Υβόννη φορούσε ένα σέξυ μπικίνι και προκάλεσε αναστάτωση.

Εκτός από την Υβόννη, όμως, τα βλέμματα τράβηξε και η Bar Rafaeli, η πρώην κοπέλα του Leonardo DiCaprio. Η 25χρονη καλλονή βρέθηκε στη Μύκονο και απόλαυσε τις διακοπές της μαζί με την παρέα της.

Μια ακόμη σέξυ εμφάνιση ήταν κι αυτή της Νάταλι Θάνου. Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα κοντό λευκό φόρεμα και προκάλεσε πανικό στον αντρικό πληθυσμό του νησιού.

Χαλαρές διακοπές με δροσερές βουτιές στα γαλανά νερά της Μυκόνου και ηλιοθεραπεία έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο Κύπριος τραγουδιστής με το καλογυμνασμένο σώμα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού.

Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το “Καφέ της χαράς” φαίνεται πως μεγάλωσε πολύ και αποτελεί πλέον μια πολύ σέξυ γυναίκα. Ο λόγος για την Ελένη Λιάσκα που εμφανίστηκε στην Ψαρρού με ένα σέξυ μπικίνι.

Τέλος, στο κοσμοπολίτικο νησί βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του ο Γιάννης Γκούμας. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του έκαναν το βράδυ τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού πιασμένοι χέρι χέρι.

Read More

And More