Πρεμιέρα για Μάινα – Ματσούκα με πολλούς celebrities! Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών είχε χθες το βράδυ ο Στέλιος Μάινας με την Δήμητρα Ματσούκα στην παράσταση “Πορνογραφική Σχέση” που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο πρωταγωνιστές καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Μπούτος, η Μιρέλα Παπαοικονόμου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται μέσω μιας ερωτικής αγγελίας, με σκοπό την πραγμάτωση μιας ερωτικής φαντασίωσης….
Οι ήρωες του έργου “Μια πορνογραφική σχέση”, περνούν από τη φάση της αμηχανίας, στη φάση της οικειότητας, της τρυφερότητας, της έκπληξης, της ελπίδας πως αυτό που ζουν θα μπορούσε κάποια στιγμή να εξελιχθεί σε μια κανονική σχέση. Αν και το αρχικό ζητούμενο ήταν η σωματική απόλαυση και μόνο – “Πάση θυσία να διατηρήσουμε τις αποστάσεις!”, λέει η γυναίκα – σύντομα τα σώματά τους τούς φέρνουν πιο κοντά. Αναδύονται συναισθήματα και ανάγκες.
Εκείνη τολμά να φαντασιωθεί τώρα κάτι διαφορετικό: μια κανονική σχέση μαζί του: “Σ’ αγαπάω όπως δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλον πριν από σένα – τέλος πάντων έτσι νοιώθω, τώρα, αυτή τη στιγμή που είμαι μαζί σου – νοιώθω έτσι που ακόμα κι αν είναι λάθος είναι τόσο δυνατό ώστε δεν μπορεί παρά να είναι αληθινό – καταλαβαίνεις;”.

Μπορεί όμως στ’ αλήθεια να συμβεί αυτό; Μια τυπική γνωριμία με σκοπό την υλοποίηση μιας φαντασίωσης να οδηγήσει σε μια κανονική σχέση;

Δες φωτογραφίες:


Στέλιος Μάινας, Δήμητρα Ματσούκα


Δήμητρα Ματσούκα


Θοδωρής Αθερίδης και Στέλιος Μάινας


Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Ματσούκα


Στέλιος Μάινας, Μιρέλα Παπαοικονόμου


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Χάρης Ρώμας


Ο Στέλιος Μάινας με την σύζυγό του


Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Μπούτος


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γωγώ Μπρέμπου και Αθανασία Σμαραγδή


Στέλιος Μάινας, Γωγώ Μπρέμπου


Πέτρος Μπούτος, Στέλιος Μάινας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γωγώ Μπρέμπου


Άννα Κουρή

Read More

And More