Ρ. Θρασκιά: Στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας!

Ρ. Θρασκιά: Στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας! | tlife.gr

Η Ράνια Θρασκιά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της την παραμονή των Χριστουγέννων. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον σύζυγό της για της γιορτές!

Ο Ανδρέας Φωτόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και φρόντιζε την Ράνια και το μωρό ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για τον δεύτερο γιο της οικογένειας!

Το ζευγάρι πέρασε φέτος τα πιο γλυκά Χριστούγεννα παρόλο που ήταν στο μαιευτήριο. Το μωρό είναι υγιέστατο και οι δυο γονείς είναι ξετρελαμένοι.

Ο ευτυχισμένος πατέρας μίλησε στο TLIFE λίγο μετά την γέννηση του γιου του και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Όσο για το αν μοιάζει πιο πολύ σε κάποιον από τους δύο γονείς, ο κ.Φωτοπουλος μας είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κάτι τέτοιο.

Σήμερα, επιστρέφουν στο σπίτι για να γνωρίσει και ο μικρός Διονύσης το αδερφάκι του. H Ράνια βγαίνοντας από το μαιευτήριο χαμογελούσε συνέχεια και μιλούσε με καμάρι για το μωράκι της.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να πάρει γλυκά για να κεράσει τεχνικούς και δημοσιογράφους κι όλους όσους περίμεναν να δουν την έξοδο τους από το «Μητέρα».

READ more