Ρούλα Κορομηλά: Ερωτευμένη και ανανεωμένη στη Μύκονο!

Στο μέρος όπου ηρεμεί και χαλαρώνει βρίσκεται η Ρούλα Κορομήλα και μιλάμε φυσικά για την μεγάλη της αγάπη, τη Μύκονο! Φέτος όμως το νησί των ανέμων την υποδέχτηκε και με νέο έρωτα…

Η Ρούλα άφησε πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η παρουσιάστρια διαθέτει εξοχικό στο νησί των ανέμων και σε κάθε ευκαιρία δραπετεύει για να ανανεωθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι της είναι γεμάτο με φίλους και δεν την αφήνουν σε “ησυχία”! Η παρουσιάστρια φυσικά όλο αυτό που γίνεται το απολαμβάνει και το αντιμετωπίζει με χιούμορ, αφού οι φίλοι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της!

Άλλωστε μαζί με τους φίλους στο σπίτι, βρίσκεται και ο σύντροφός της με τον οποίο περνά υπέροχα… Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και κάποιο καιρό αλλά η Ρούλα κρατά τον έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σημασία έχει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη!

Καθημερινά όλη η παρέα κάνει μπάνιο κι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα!

Δες τα outfits της Ρούλας για τη σημερινή ημέρα!



Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί με τους φίλους της στο facebook!

” Να κοιμηθώ δύσκολο… να βρω τις σαγιονάρες μου σχεδόν αδύνατον… Στα σπίτια σας πότε με το καλό???? :):):):):) Αυτά μου κάνουν κ άλλα πολλά….!!!! :):)” σχολίασε η Ρούλα!

Και στο τέλος μας αφιέρωσε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, “Όταν “ΟΛΟΙ” κοιμούνται… βρίσκω χρόνο και… χαλαρώνω!!!”

Read More

And More