Ρούλα Κορομηλά: Παίζει μπάλα στους διαδρόμους τους Epsilon και ξεσηκώνει τους συνεργάτες της! Φωτογραφίες

Όποιος την γνωρίζει καλά, ξέρει πόσο αυθόρμητη και αληθινή είναι. Και αυτό είδαν για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι που έχει κοντά της πολλά χρόνια, αλλά κι έμαθαν οι καινούργιοι της συνάδελφοι. Η Ρούλα Κορομηλά έχει κέφια και λίγο πριν την πρεμιέρα της η διάθεσή της είναι ανεβασμένη στα ύψη.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης, πήρε μια ποδοσφαιρική μπάλα και βγήκε στους διαδρόμους του καναλιού,ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά τους πάντες. Η παρουσιάστρια του πολυαναμενόμενου show Bravo Ρούλα, είναι πολύ fit και στα καλύτερά της, έχοντας απίστευτη ενέργεια.

Τον τελευταίο καιρό, περνά πολλές ώρες στο γραφείο και στο πλατό και προτιμά το αθλητικό στυλ, όταν οι πρόβες δεν απαιτούν να φορά τα σύνολα με τα οποία θα εμφανιστεί στο show και που έχει επιλέξει για εκείνη η στυλίστρια, Έλενα Βαζούρα.

Η Ρούλα, φροντίζει να προσέχει και όσο μπορεί την διατροφή της. Τίποτα άλλο δεν γίνεται τυχαία και σε αυτό πιστεύει πολύ.

Σουτ και μεσα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @roulakoromila στις


Τη νοοτροπία αυτή την υιοθέτησε από τότε που είδε πως η πολλή δουλειά, απέδωσε καρπούς και της έφερε μεγάλες επιτυχίες. Είναι γνωστό άλλωστε πόσο εργασιομανής είναι.

Και η ομάδα της, φροντίζει πάντα να είναι η καλύτερη. Από το Σάββατο, λοιπόν, 16 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 θα παρουσιάζει το “Bravo Ρούλα” κι εμείς θα δούμε όλα όσα ετοιμάζει με πολύ μεράκι, λεπτομέρεια και αγάπη για τους τηλεθεατές της.

Read More

And More