“Σ’ αγαπώ αλλά…”! Πρεμιέρα με celebrities για Μ. Τουμασάτου – Α. Παλαιολόγου

“Σ’ αγαπώ αλλά…”! Πρεμιέρα με celebrities για Μ. Τουμασάτου – Α. Παλαιολόγου | tlife.gr
Επίσημη πρεμιέρα με πολλούς διάσημους έκανε χθες το βράδυ στο θέατρο Αθηνά η παράσταση του Γιώργου Βάλαρη με πρωταγωνιστές την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Η παράσταση“Σ’ αγαπώ αλλά…” είναι για μία ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία που κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει δυναμικά.


Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών που τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Ανάμεσά τους ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη, η Ηρώ Λούπη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Σπύρος Σούλης, ο Βασίλης Παλαιολόγος, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για το έργο

Ο Φώτης (Αλέξανδρος Σταύρου), είναι αστυνομικός στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος… Όχι, δεν έχει καμία ειδική γνώση πάνω στους υπολογιστές… Βύσμα έχει και μπήκε εκεί για να χαζεύει όλη μέρα βιντεάκια… Λαϊκό παιδί, που με τη γυναίκα του τη Βιβή, μεγαλώσαν μαζί στην ίδια γειτονιά, στο Μενίδι…Η Βιβή (Μαριάννα Τουμασάτου), είναι πωλήτρια στα Hondos Center, στα αρώματα Miyake… Παντρεύτηκε από μικρή με τον Φώτη και προσπαθούν εδώ και χρόνια να κάνουν παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα… Ήθελε πάντα να έχει τον έλεγχο στη σχέση τους και του έχει κάνει την ζωή κόλαση με τη ζήλεια της…

Η Χριστιάνα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου), είναι κουμπάρα του Φώτη και της Βιβής. Με τη Βιβή μεγαλώσανε μαζί στα διπλανά σπίτια στο Μενίδι… Εκείνη βέβαια σπούδασε, έγινε δικηγόρος και παντρεύτηκε τον Θάνο. Στη γειτονιά πηγαίνει πια, μόνο για να δει την μάνα της και βράδυ πάντα για να μην συναντάει τους γείτονες… Γι’ αυτό στη γειτονιά την φωνάζουν όλοι μαντάμ-Σουσού… Τώρα όμως και σπίτι έχτισε στους Θρακομακεδόνες και αμάξι ακριβό έχει.. Ποιος την πιάνει! Λένε, ότι στο πανεπιστήμιο “τα ‘χε κάνει πλακάκια” με τον Πρύτανη για να παίρνει καλούς βαθμούς και ο Θάνος που το ήξερε, έκανε τα στραβά μάτια…


Ο Θάνος (Ιωσήφ Μαρινάκης), είναι κουμπαράκι και φιλαράκι με τη Βιβή και το Φώτη από μωρά παιδιά… Από τότε που έγινε δικηγόρος και μεγαλοπιάστηκε, δεν έχει τίποτα να πεί μαζί τους και τους θεωρεί λίγο παρακατιανούς, αλλά ένας μπάτσος είναι πάντα χρήσιμος! Για να του σβήνει τις κλήσεις και να του παίρνει τις πινακίδες πίσω… αλλά όπως και να το κάνουμε “ένας δικηγόρος είναι πάντα χρήσιμος”, όπως χαρακτηριστικά λένε ο Φώτης και η Βιβή που κάθε τρείς και λίγο χωρίζουν.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

READ more