Γιατί πρέπει να επισκεφτείς το stand της Lancaster ΤΩΡΑ!

Υπάρχουν κάποια… τεμπέλικα πρωινά που ξεκινάω την ημέρα μου χωρίς να κάνω μακιγιάζ! Αλλά δεν έχει υπάρξει ούτε ένα βράδυ (εντάξει, με ελάχιστες εξαιρέσεις!) που να μην έχω πέσει για ύπνο χωρίς καθαρισμό. Γιατί αν θες να έχεις πραγματικά όμορφη και περιποιημένη επιδερμίδα πρέπει να επενδύσεις στον καθαρισμό σου. Και το καλύτερο νέο; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο σύστημα καθαρισμού σε πολύ καλή τιμή!

Γιατί τώρα μπορείς να αποκτήσεις το Softening Cleansing Milk και την λοσιόν της Lancaster από €64, μόλις €45.
Κι αν αναλογιστείς ότι το κάθε μπουκάλι είναι 400ml είναι μια επένδυση που σου κάνει απόσβεση!

Γιατί, όμως, να επιλέξεις καθαρισμό Lancaster;

Στην αρχή του 2006, η Lancaster, ειδικός στην Αντι-γηραντική φροντίδα, συμπληρώνει την σειρά των καθαριστικών της προϊόντων με ένα νέο γαλάκτωμα καθαρισμού (που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα) για το πρόσωπο και τα μάτια, για όλους τους τύπους δέρματος. Χαρίζει πραγματική αίσθηση απόλαυσης χάρη στην υπέροχη υφή του και απόλαυση αισθήσεων χάρη στο διακριτικό του άρωμα.
Μια πραγματική ιεροτελεστία που μπορείτε να απολαύσετε πρωί και βράδυ.

Το Softening Cleansing Milk συμπληρώνει το softening πρόγραμμα της Lancaster που περιλαμβάνει λευκά λουλούδια.
Το Νέκταρ Κρίνου, γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες, και το Αγριόκρινο Φλορεντίας, με τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, αφήνουν το δέρμα υπέροχα απαλό, ομοιόμορφο και μαλακό.

Η ιδιαιτέρως κρεμώδης λευκή υφή του χαρίζει στο δέρμα απόλυτη απαλότητα.
Καθώς εφαρμόζεται με τα δάκτυλα πρωί και βράδυ, το γαλάκτωμα καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο και τα μάτια, απομακρύνοντας καθώς ίχνος μακιγιάζ και σκόνης. Το επιπλέον προϊόν μπορεί να απομακρυνθεί με βαμβάκι.

Το Softening Perfecting Toner ενισχύει την δράση του γαλακτώματος καθαρισμού. Αυτό το δροσερό, χωρίς αλκοόλ toner περιέχει επίσης λευκά λουλούδια. Έτσι συμπληρώνεται η ιεροτελεστία καθαρισμού με ένα επιπλέον βήμα ώστε να απομακρυνθούν και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ ή σκόνης.

Το δέρμα σας είναι απόλυτα καθαρό, απαλό, δροσερό και λαμπερό.

Read More

And More