Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ο κήπος που έχουν φτιάξει στο σπίτι τους και οι αρχές που θέλουν να περάσουν στα παιδιά τους!

Με ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας ξεκίνησε το μήνα του ο Σάκης Ρουβάς. Υποδέχτηκε το καλοκαίρι στο σπίτι του στην Αθήνα και μας έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τη φύση.

Όταν δεν ταξιδεύει σε κάποιο νησί απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο, δεν βουτάει στο βυθό της θάλασσας ή δεν κάνει βόλτες με το ποδήλατο στο δάσος ή δεν πειραματίζεται με κάποιον εκσκαφέα, χαίρεται τον δικό του προσωπικό παράδεισο.


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράστηκε ένα κομμάτι του με τους θαυμαστές του, ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram. Πρόκειται για τους νέους “συγκατοίκους” στο σπίτι της οικογένειας, στο Νέο Βουτζά.

Ο Σάκης προσπαθεί να περάσει την αγάπη του για τα ζώα, τη φύση αλλά και την παράδοση και στα τρία του παιδιά, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη.

Έχει φροντίσει, λοιπόν, να έχει στο σπίτι πολλά κατοικίδια με τα οποία τα μικρά έχουν ξετρελαθεί. Ανάμεσά τους είναι και η μεγάλη αδυναμία του, η ράτσας Cane Corso Μάγια.


Πριν από λίγες μέρες, η Κάτια Ζυγούλη μας είχε αποκαλύψει ακόμα ένα νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά. Φαίνεται πως κι εκείνη μοιράζεται την ίδια αγάπη για τη φύση.


Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που έχει πάει μαζί με τα παιδιά σε πάρκα όπου μπορούν να έρθουν πιο κοντά με τα ζώα.


Έχει φροντίσει επίσης να έχει στον κήπο του σπιτιού, πέρα από τα όμορφα λουλούδια και φυτά, ένα μικρό μποστάνι με διάφορα λαχανικά.

Read More

And More