Σάκης Ρουβάς: Τα σάρωσε #Ola σε MAD VMA και X Factor!

Απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο άνθρωπος που σπάει κάθε ρεκόρ! Ο ΣάκηςΡουβάς κατάφερε να “σπάσει το χρόνο” και να εμφανιστεί στα δυο μεγαλύτερα μουσικά show το βράδυ της Τρίτης. Απογείωσε το κοινό στα Mad Video Music Awards παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό opening act με το hit του καλοκαιριού “Όλα” στη συνέχεια “προσγειώθηκε” στη σκηνή του X Factor.

Στον απόηχο της λαμπερής εμφάνισής του στο Tae Kwon Do, που ήταν γεμάτη ενέργεια και αποθεώθηκε από το κόσμο, ξεκίνησε η 13η απονομή των βραβείων.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις backstage από τα βραβεία

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ πρόσθεσε στη συλλογή του δύο ακόμα βραβεία στις κατηγορίες Best Male Modern και Best Pop Video για το τραγούδι “Φίλα με”.

Κι επειδή δεν μπορούσε να είναι εκεί για να τα παραλάβει, οι συνεργάτες του φρόντισαν να του κάνουν έκπληξη μεταφέροντας την απονομή στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσιού και κάνοντάς του έκπληξη κατά τη διάρκεια του live.

Ο Σάκης έχει κερδίσει 25 Mad βραβεία σε Ελλάδα και Κύπρο, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ καθώς του έχουν απονεμηθεί τα περισσότερα βραβεία από κάθε Έλληνα τραγουδιστή. Φυσικά, φρόντισε να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη και τη στήριξή του μέσα από το live του παγκοσμίως επιτυχημένου show αλλά και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

O Σάκης έχει το S Factor και αναμφισβήτητα είναι συνώνυμο του X Factor! Δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει, μέσα από δύο βίντεο, το κοινό που βρέθηκε στην απονομή των MAD VMA 2016 και έσπευσε από νωρίς για να τον απολαύσει από κοντά και να χειροκροτήσει την ερμηνεία του στο “Όλα”.

Ο Σάκης σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία αποτελώντας για μια ακόμα φόρμα των πρωταγωνιστή της βραδιάς. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από αυτά και απέδειξε ότι η αγάπη του κόσμου για εκείνον είναι πιο δυνατή από ποτέ και δίνει. Μέσα από αυτή την αγάπη κερδίζει κι αυτό που λέει και μέσα από το νέο του τραγούδι: “Όλα τα θέλω, όλα τα θέλω εδώ και τώρα”.

Αξίζει να ανφέρουμε ότι και στις δύο εμφανίσεις του ο Σάκης ήταν κομψός και σέξι! Στη σκηνή των βραβείων επέλεξε ένα εντυπωσιακό σακάκι Giorgos Papadogamvros και παντελόνι Dsquared τα οποία συνδύασε με παπούτσια Dolce Gabbana. Στυλιστική λεπτομέρεια τα μανικετόκουμπα Imanoglou.

Στο 8o live X Factor φόρεσε κοστούμι Giorgos Papadogamvros με παπούτσια Dolce Gabbana διατηρώντας τη στιλιστική λεπτομέρεια στα μανικετόκουμπα που ήταν και αυτή τη φορά από τον οίκο Imanoglou.

Read More

And More