Σίσσυ Φειδά: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της! Πώς θα είναι το νυφικό της!

Σε λίγες μέρες η Σίσσυ Φειδά θα ντυθεί νυφούλα, στο πλευρό του αγαπημένου της επιχειρηματία Γιώργου Ανδρίτσου.

Τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός δε θέλουν να αποκαλυψθεί ούτε η ακριβής ημερομηνία του γάμου τους ούτε πολλές λεπτομέρειες για το στολισμό γιατί θέλουν να κάνουν έκπληξη στους λιγοστούς καλεσμένους τους, αφού ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο.

Το TLIFE έμαθε πώς θα είναι το νυφικό της όμορφης διακοσμήτριας αλλά και λεπτομέρειες για το γάμο και την εμφάνισή της αυτή την ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή της ζωης της.

Το μακιγιάζ της Σίσσυς, θα επιμεληθεί η Κερασία Κούη και τα μαλλιά της θα χτενίσει ο Βασίλης Στρατηγός. Το μυστήριο θα γίνει στο προαύλιο χώρο μια μικρής εκκλησούλας στη Μύκονο, θα έχει παραδοσιακά στοιχεία και μετά θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, το οποίο είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Γιώργου.

Το νυφικό της Σίσσυς σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE θα είναι ιβουάρ, μάξι και το ετοιμάζουν εδώ και περίπου ένα μήνα οι Mi Ro.

To φαντάστηκε η Σίσσυ και μετά από συζήτηση με τους σχεδιαστές, αφέθηκε στα χέρια τους, σίγουρη για το αποτέλεσμα. Το νυφικό, θα είναι παραμυθένιο αλλά και παιχνιδιάρικο και χαλαρό… “Θα είναι πολύ Σίσσυ” αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της, στο TLIFE.

Η νύφη λένε πρέπει να φοράει κάτι νέο, κάτι παλιό κάτι μπλε και κάτι δανεικό. Μάθαμε ποιο θα είναι το “παλιό” που θα φοράσει η νύφη! Θα φοράει τα παλιά αλλά αγαπημένα της σκουλαρίκια από πέρλες!

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια, είναι πολύ ερωτευμένο και όπως λένε φίλοι τους είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Η Σίσσυ έχει μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το πως γνωρίστηκαν: “Με είδε κάπου, κάποια στιγμή. Με κοίταξε- εγώ δεν κατάλαβα- και μετά βρήκε το τηλέφωνό μου… Ήταν πολύ σωστός, πολύ κύριος, αλλά πολύ επίμονος. Ήταν διεκδικητικός. Μετά από τόσο καιρό, δεν μου έχει πει ακόμα πού βρήκε το τηλέφωνο”.

Το TLIFE, τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον!

Read More

And More