Σίσσυ Φειδά: Βγήκε από το μαιευτήριο! Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της

«Είμαι ευτυχισμένη, Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω», λέει στο TLIFE λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της η Σίσσυ Φειδά και βουρκώνει (καθώς μας μιλά στο τηλέφωνο). Η γνωστή interior designer και ο σύζυγός της Γιώργος Ανδρίτσος υποδέχτηκαν την κορούλα τους την Τετάρτη και τώρα έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι με το αγγελούδι τους.

Η Σίσσυ γέννησε με καισαρική την Τετάρτη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.130 γραμμάρια και είναι στα καλύτερά της, Κοντά της στο μαιευτήριο είχε φυσικά τον σύζυγό της- που έχει ξετρελαθεί με την μικρή- αλλά και τον γιατρό της, τον γυναικολόγο Μηνά Μαστρομηνά. «Ό,τι και να πω για τον γιατρό μου είναι λίγο. Είναι ένας εκπληκτικός γιατρός και με βοήθησε πολύ σε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το εξιτήριο από το μαιευτήριο βγήκε την Κυριακή και η Σίσσυ πάντα κομψή βγήκε από το μαιευτήριο με ένα αέρινο φούξια καφτάνι, αγκαλιά με τον άντρα της και την μπέμπα στο καλαθάκι της.


Όσο για την μικρή της… Τα λόγια είναι περιττά! Την ρωτάμε αν κλαίει τώρα που είναι πια μαζί στο σπίτι και μας απαντά: «Η μικρή είναι ένας άγγελος, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Είναι πολύ καλή, ήσυχη και συνεργάσιμη. Είναι ένα πολύ έξυπνο μωρό. Εντάξει δεν λύνει μαθηματικά προβλήματα (γέλια), αλλά τα καταλαβαίνει όλα».

Τέλος, για το αν θα θηλάσει κανονικά την μικρή τους πρώτους μήνες, ανέφερε: «Ναι θα θηλάσω κανονικά. Εφόσον μπορώ και όλα είναι καλά, θεωρώ πως είναι καλό για το μωρό».


Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!

Read More

And More